-3°C
3°C

Eugénia névnapja

RETRO RÁDIÓ

Felejtsd el a pesztót, sokkal finomabbat és olcsóbbat mutatunk

Felejtsd el a pesztót, sokkal finomabbat és olcsóbbat mutatunk
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 04. 11. 10:00

Ez az olasz finomság sokak kedvence, de elkészítése nem éppen olcsó mulatság, ráadásul a hozzávalókat sem könnyû beszerezni. Ilyenkor tavasszal azonban sokkal könnyebben összedobhatod. Íme, egy új recept.

HOZZÁVALÓK:

  • 30 dkg spenót
  • 1 csomag petrezselyem
  • 1 marék bazsalikomlevél
  • 10 dkg dió
  • 5 dkg parmezán
  • 1 dl olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só, bors ízlés szerint

  •  

    ELKÉSZÍTÉS:

    A hozzávalókat egyszerre beledobhatod a nagy késes robotgépbe vagy a turmixgépbe, öntsd hozzá az olivát és már mehet is az aprítás.

    Amit azonnal megesztek, az mehet a hűtőbe, a többit tedd a mélyhűtőbe, így tudod a legjobban tartósítani.

    A spenótos-petrezselymes pesztót teheted salátára, sült húsra, de akár főtt tésztára is remek a klasszikus pesztó helyett.

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.