tóth gabi
Az interneten vírusként terjed a legszuperebb új recept. Most te is kipróbálhatod!
Nyakunkon a tavasz, és szeretnénk visszanyerni a legjobb formánkat. Ehhez fontos odafigyelnünk a testmozgásra, de az étkezésre is. A legjobb, amit tehetsz a testeddel, hogy mérsékled a lisztet és a cukrot. Na de akkor mi a helyzet a kenyérrel? Hogyan lehetne meglenni nélküle? Mutatjuk! Ez a szuper recept most tarol a neten, és nagyon könnyen elkészítheted. Nincs benne szénhidrát, ráadásul finom is. Kell ennél több?
A megdöbbentően egyszerű összetevők:
3 tojás
3 evőkanál natúr krémsajt
1/4 teáskanál sütőpor
Kevés sóval mindenképpen ízesítsd, ezen felül pedig ízlésedtől függően játszhatsz a fűszerekkel, például rozmaringgal, fokhagymával vagy akár valamilyen természetes édesítőszerrel, például steviával.
Így készítsd el:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal.
A tojások fehérjéhez add hozzá a sütőport, és verd jó kemény habbá.
Óvatosan dolgozd össze a két keveréket, vigyázva, hogy ne törd szét a kemény habot.
Halmozz 10-12 kanállal, kényelmes távolságban egymás mellé a sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd nagyjából 15-20 percig a középső rácson, amíg szép aranybarna nem lesz.
Hagyd egy kicsit hűlni, majd fogyaszd köretként, nasiként vagy szendvicsként! Jó étvágyat!