Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.15.

4 csillagjegyre komoly vita vár még a szeptemberi telihold előtt

Vigyázat! A telihold előtti napokban elég feszült hangulatban lesz ez a a 4 csillagjegy. Komoly vita kerekedhet ki, ha nem figyelnek oda. Te is közéjük tartozol?

Mielőtt szeptember 18-án az érzékeny Halak a teliholdhoz megérkezik, elég puskaporos lesz a hangulat. A telihold eleve a Nap és a Hold szembenállását jeleni és feszültséget hoz. De már az előtte lévő napok sem kecsegtetnek jó dolgokkal. Ez a 4 csillagjegy jobb, ha egy kicsit vissza húzza a fullánkját, mielőtt még igazán durva vitába keveredne. Te is közéjük tartozol?

Young,Husband,Cannot,Stand,Conflicts,Between,Wife,And,Mother
Pár csillagjegyre komoly vita vár még a telihold előtt Fotó: BearFotos

Ezekre a csillagjegyekre még a szeptemberi telihold előtt igencsak komoly vita vár: jobb, ha felkészülnek rá!

Kos

Elég lobbanékony természet vagy alapjában véve is. Főleg, ha valaki felbosszant. Nem tudsz mindig a szádra lakatot tenni, így elég balhés helyzetekbe kerülhetsz. A szeptemberi telihold előtt is jobb, ha kicsit befelé fordulsz, nehogy valami galibát okozz. Nem kell folyton a saját igazadat mondogatni, nyugodj le egy kicsit. Jobb a békesség, főleg, ha valami olyan dologgal nem értesz egyet, ami valójában nem is annyira fontos. Sem a családban sem, a munkahelyeden nem hiányzik egy parázs vita. Engedd el!

Szűz

Elég jól alakult eddig számodra a szeptember, ezért a telihold előtti napokban jobb, ha odafigyelsz. Nem érdemes belekeveredned vitába, mert könnyen megütheted a bokádat. Inkább rendezd a saját dolgaidat, abban eleve nagyon jó vagy, és a berobbanó élethelyzeteket került el. Főleg, ha azt a körülötted lévő emberek indítják be. Semmi közöd mások rossz hangulatához. Maradj ki belőle! Ha pedig valaki a te bajuszodat húzogatja, megfontoltan válaszolj neki, és logikusan. Ha megérti nem lesz hatalmas botrány az egészből. Csak ügyesen.

Nyilas

Bármerre is sodor éppen az élet, nézd a dolgok jobbik oldalát. Puskaporos hangulatban nem egyszerű döntéseket hozni, pedig ezekben a napokban lehet fontos lesz ez számodra. Maradj higgadt, mert fontos lehet az életedre nézve az a döntés. Komoly vita vár rád, de ha tudatában vagy, még elég nagy az esélyed, hogy elkerülhesd. Ha pedig belesodor a helyzetbe a temperamentumod, akkor gyorsan vedd észre, és mássz ki belőle valahogy, de sürgősen! Ha a szerelmeddel kerülsz kellemetlen vitába, nem jössz ki belőle jól. Jobb, ha visszafogod magad.

Bak

Előfordulhat, hogy egy kissé hamis voltál valakivel. Ne csodálkozz, ha ez kirobban a telihold előtt közöttetek. Annyira szétszórt tudsz lenni a magánéletben, mint amennyire pontos a munkádban. Így a figyelmetlenséged vitába sodorhat. Érdemes tisztába tenni a dolgokat, mert szálka maradhat mindkettőtökben. Főleg, ha tudod, hogy mit tettél korábban. Motoszkálhat benned is ez az eset. Tedd a szívedre a kezed! Tuti, hogy nem bántottál meg másokat? Ha harmóniára vágysz tegyél te lépéseket a másik felé, mert ha késő lesz, akkor bizony a végén még robban a bomba!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek