Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.09.

Szeptemberi angyalhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy hihetetlen üzenetet kap

Őrangyalod melletted van, védelmez és segít. Figyelj oda sugallataira! Ez a 3 csillagjegy különös üzenetet kap ebben a hónapban.

Őrangyalod folyamatosan melletted van. Segíti utadat, gyógyítja sebeidet, védelmez téged. Szeptemberben 3 csillagjegynek hihetetlen üzenetet küld. Te is a szerencsések között vagy? Íme az üzenetek:

Angel,In,Pink
Fotó: Shutterstock AI Generator / Shutterstock (Illusztráció)

Rák

Gondoskodó vagy és segítőkész. De előfordul, hogy elfojtod magadban ezeket az energiákat és képességeket. Használd nőies energiáidat és áramoltasd ki a világra. Légy hálás és vedd észre a szépséget minden apró dologban. A befogadáson legyen a hangsúly, hiszen ez a nő természete. Az élet ajándékai körülvesznek téged a mindennapokban. Őrangyalod üzeni, mondj köszönetet, amikor megéled a szeretetet.

Mérleg

Őrangyalod üzeni, hogy végre törlesztetted a múltból hozott egyik adósságot, megtanultad a leckét, feloldódott egy karmád. Ideje kamatoztatni mindazt, amit megtanultál. Bár várnak még feladatok az életedben, de most egy harmonikus időszakba léphetsz. Pihenj meg egy kicsit, kapcsolódj ki, és engedd be a szeretetet a lelkedbe. Majd öleld át vele a világot, hogy magasabbra emelkedhess. Könnyebb az élet a nehéz csomagok nélkül!

Bak

Az elmúlt időszakban kibillentél az egyensúlyodból, feszültebb és stresszesebb lettél. Keresd meg a diszharmóniát magadban. Őrangyalod segít megtalálni a lelki békédet, hogy megoldást találj a kapcsolataidra és a kihívásokra. Érezni fogod a gyógyító energiákat. Engedd bele magad a változásokba, és a lelki egyensúlyod is a helyére kerül. Figyelmedet fordítsd a pozitív irányba, minden a helyére kerül ebben a hónapban.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek