EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.29.

Különös fényszög, szeptember elején 3 csillagjegyre nagy fordulat vár

Szeptember elején az égiek nem lazsálnak. Különös fényszög segíti ezt a 3 csillagjegyet, végre fordulatot idéz elő számukra az életben. Te is a szerencsések között vagy?

Szeptember végig a Szűzben jár a Nap, utána a Mérlegbe lép. A Plútó 2-án visszakerül a Bakba, a Merkúr szeptember 9-én átlép a Szűzbe, a Mars 4-én a Rákba kerül, a Vénusz 23-ig a Mérlegben jár. A hónap folyamán létrejövő különös fényszögek erre a 3 csillagjegyre nagy hatást gyakorolnak majd, és fordulatot hoznak számukra. Te is közéjük tartozol?

Printed,Astrology,Charts,With,Yellow,Autumn,Leaves,In,The,Background
Fotó: Bada1 / shutterstock.hu

Rák

Ami az elmúlt időszakban történt, már nem szolgált téged a mindennapokban. Ideje a változásnak! Ezt a szeptemberi  energiák garantálják neked. Nagyon lefoglalt a család és a kötelezettségeid, de végre eljött eaz ideje annak, hogy tisztázd magad körül dolgokat. Ehhez őszinte kommunikációra van szükséged. Tegyél meg végre magadért mindent! A fordulat komoly megnyugvást hoz. Lezárhatod a múltat, és új szenvedéllyel kezdhetsz neki a jövő megteremtéséhez. Végre a saját vágyaid, álmaid, és céljaid kerülnek előtérbe. Egyensúly alakul ki a magánéleted és a karriered között.

Mérleg

Számodra romantikát és szerelmet hoz a szeptember. Nagyon szerencsés vagy és ez a fordulat szinte meg is babonáz majd. Hirtelen nem várt szerelemmel ajándékoz meg ez a hónap. Megdobban ismét a szíved, mert olyan ember lép be az életedbe, akinek nem akarsz és nem is tudsz ellenállni. Ezzel teljesen felforgatja az életed, nem fogod bánni. Végre vidám, és boldog napokat élhetsz át, egyfolyttában mosolyogni fogsz. Kell ennél több? Végre más területeken is pozitív lendületet kap az életed. Persze bátran tedd a fókuszod a szerelemre. Hiszen ez az az energia, ami most elrabol.

Nyilas

Végre kiemelkedhetsz a fantasztikus vezetői képességeid miatt. Munkahelyeden új lehetőségeket kapsz, és nagyon jól megállod a helyed, a beléd helyezett bizalommal remekül tudsz élni. A lehető legtöbbet hozod ki ebből az időszakból, a bolygók pedig támogatnak az utadon. A karrier mellett életcéljaid is teljesen világossá válnak számodra, tisztán érzed, merre szeretnél haladni tovább, mik a vágyaid, és megalapozhatod szeptemberben mindazt, amit meg szeretnél teremteni. Fordulat és váltás időszaka ez neked. Jó irányban haladsz egy boldogabb élet felé. Jók a probléma megoldó képességeid is. Most tényleg nem ismersz akadályt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek