Megkéseltek egy képviselőjelöltet Németországban

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.08.16.

Pénzhoroszkóp: meglepő fordulatokat hoz a szeptember

Erős változásokat élhetsz meg a nyár végén, de a szeptember is fordulatokat ígér a karrier és a pénz területén. Vajon számodra mit hoz a közelgő évszakváltás?

Szeptemberben továbbra is felmerülhetnek kérdések az életedben. Szereted-e a munkádat? Egész biztos, hogy a helyeden vagy? Milyen pénzügyi céljaid vannak? Sikerült letenned a szegénységtudatot? Hogyan bánsz a pénzzel? Ez a hónap meglepő fordulatokat, változásokat hozhat. Vajon mi vár rád az évszak változásával a csillagjegyed szerint? Íme a szeptemberi pénzhoroszkóp.

Cropped,View,Of,Man,Paying,To,Astrologer,With,Natal,Chart
Fotó: LightField Studios / Shutterstock.com

Kos

Amibe belevágsz szeptemberben, az pénzügyi biztonságot ad. Fontos lesz minden ember, aki segítségedre lehet és akivel együtt tudsz működni. Jövőbeli céljaidat kezded megteremteni, ami odavezet, hogy stabilizálódnak pénzügyeid.  

Bika

Pénzügyeid általában véve is rendben vannak, de most egy kicsit melléd állnak az égiek. Ha azt érzed, nagy kegyben van részed, itt az ideje, hogy adj te is másoknak. Ajándékozd el néhány fölösleges cuccodat, adományozz, ha a szíved azt diktálja. Forgasd a pénz energiáját, figyelj a költségeidre, de engedd be az érkező összegeket is. Légy te magad a változás, és változtass egy kicsit a pénzügyi szokásaidon. 

Ikrek

Lehet, hogy egy őszi utazásra vágysz, és meglepetésként érhet, hogy olcsóbb lesz a repülőjegy. Élj a lehetőségekkel, apró pénzügyi csodákban lesz részed. Szerencsés hónap előtt állsz. Légy hálás mindenért, és élvezd ki a pénz által megélhető ajándékokat. Hiszen az élet most tényleg kegyes lesz veled.

Rák

Kemény munka áll a pénzed mögött, ezért most komolyan is veszed, nem költesz mindenre. Ami nem fontos, azt könnyen elengeded. De ne légy magaddal szigorú sem, ami jó érzéssel tölt el, azt azért vedd meg magadnak. Ha van hiteled, azt is rendesen tudod fizetni, ne csak a kötelességeidre gondolj, hanem magadra is. 

Oroszlán

Tisztán fogod látni az anyagi helyzeted, lesz olyan bevételi forrásod mely elapad, de lehetnek újak is, amikre még nem számítasz. Az elmúlt évek munkájának gyümölcse most beérik. Itt az ideje, hogy minden pénzügyed megoldd, lesz miből kifizetni, amit eléd dob a sors. Sőt, még megtakarítani is fogsz tudni.  

Szűz

Szereted a jóllétet, nem is vagy nagyon spórolós, de azért szereted, ha rendben, biztonságban van az életedben. Lesz mit a tejbe aprítanod, de azért fejben már készülhetsz a fűtési szezonra, ne költekezz túl. Tudatosságról nem is nagyon kell neked beszélni, hiszen a saját korlátaidat, anyagi téren is meg tudod húzni. Most kicsit könnyebb lesz okosan bánni a pénzzel.

Mérleg

Imádod a luxust és a nagyobb üzleteket. Most aztán valami be is érik az életedben. De légy résen, kikkel üzletelsz. Legyen az rengeteg pénz, vagy csak valami akciós kupon, mindenből gyere ki a lehető legjobban. Kicsiben és nagyban is tudsz gondolkodni, csak ne szórd a pénzed másokra, hidd el, aki fontos, a pénzed nélkül is szeret. 

Skorpió

Ha bajba kerülnél, a lehető legegyszerűbben és gyorsan kiabálj a mélypontról. Hidd el , lesznek,akik meghallanak, és segítségül olyan lehetőséget nyújtanak, ami segít neked felállni újra. Anyagilag képes vagy  lenullázni magad, de nem kell ennek folyton így lennie. Most sikerülhet végre megtörni a folytonos kríziseket. 

Nyilas

Bár optimista vagy a pénzügyek területén is, de most ne bízz meg bárkiben, ha éppen befektetésen töröd az eszed. Maradj a realitások talaján, és ha tudod a szándékaidat beszéld meg a partnereddel, vagy a családdal. Kivételesen ne úgy dönts, hogy senki nem tud róla, mit tervezel. Kérj tanácsot, ha bizonytalan vagy.

Bak

Stabilitásra, kiszámíthatóságra vágysz ebben a hónapban is. A nyár sokszor hozott neked váratlan kiadásokat, kicsit eleged lett belőle. Meghallgatják szíved vágyát az égiek, kiegyensúlyozott pénzügyi helyzetet hoznak neked. Amit energiába beleteszel a hétköznapokban az életben, azt pontosan pénzben is megfizetik majd neked. Ne csüggedj!

Vízöntő

El sem tudod képzelni mennyi segítséget kapsz. Elég volt a változások okozta szorongásból és pánikból. Ez nemjellemző rád, de most mégis megtörtént. Szeptemberre minden megoldódik, Még jobb lehetőségeket és több pénzt is hoz számodra ez a hónap. Utána kényelmesen elutazhatsz, csak hidd már el, hogy jár neked!

Halak

Nem kell a pénzügyekben sem az árral szemben úsznod. Engedd meg, hogy megérkezzen minden forint a számládra, ne aggódj és ne foglalkozz most ezzel a témával túlságosan sokat. Szerencsés csillagzat alatt születtél. Egyre figyelj csak oda, hogy nem kell az egész családodnak folyton drága ajándékokat venned. Légy kiszámíthatóbb, ne pazarolj. 

 

 

origo.hu

Újabb, brutális ukrán döntés a harcolni nem akaró állampolgárok ellen

ripost.hu

Évtizedekkel később derült ki a titok: ezt mondta II. Erzsébet Dianának az esküvője előtt

borsonline.hu

Súlyos döntést hozott Lékai-Kiss Ramóna: „Sosem lennék hajlandó meztelenkedni”

hirtv.hu

„Maga tényleg ekkora paraszt?” - egyre látványosabban, biztonsági őrök gyűrűjében menekül Trippon Norbert a sajtó elől + videó

metropol.hu

Házasság első látásra: Bogi a Jóban rosszban sztárjával utazott nyaralni

magyarnemzet.hu

Beletörölte a lábát a békemenetbe a baloldal egyik jól ismert figurája

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

travelo.hu

Horrorfilmbe illő jelenet és kísértetjárás a repülőtéren

ripost.hu

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

ripost.hu

Nem tudsz aludni? Ha ezt a gyümölcsöt fogyasztod, eldobhatod az altatót!

ripost.hu

Ez kínos! Egy pesti étteremben találkozhatott Szoboszlai jelenlegi és volt barátnője

ripost.hu

Meseszép nagylánnyá cseperedett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga gyermeke - videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

ÉLETMÓDI

Kiderült az igazság, ezért imádják annyira a nők a szakállas pasikat

EZO

Kihullott a fogad álmodban? Nagy bajra hívja fel a figyelmet a tudatalattid!

EZO

Ők a hűség bástyái: 3 csillagjegy, aki egész biztosan nem árul el soha

EZO

Akikben sosem szabad megbízni: ez a négy csillagjegy nagy eséllyel hátba fog szúrni

EZO

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy ma konfliktusba kerül

EZO

Nehéz felismerés, de erre a négy csillagjegyre most komoly vita vár