Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.25. 18:00

3 csillagjegy, aki akkor boldog igazán, ha szeretőt tart

Ezek a csillagjegyek lehetséges, hogy boldog házasságban élnek, mégis akkor érzik igazán jól magukat, ha szeretőt tartanak. Te is közéjük tartozol?

Akadnak olyan emberek, akik nem feltétlenül boldogtalanok a párkapcsolatukban, vagy a házasságukban. Számukra esetleg az igazi boldogságot az hozza el, ha szeretőt is tartanak. Furcsa ez, és sokak számára érthetetlen, de számukra ezek az élethelyzetek teljesen normálisak. Te is a különc és nyughatatlan csillagjegyek közé tartozol?

Intimacy,And,Intimate,Relationship.,Love,Triangle,Of,Intimate,Friends.,Sensual
Fotó: Volodymyr TVERDOKHLIB /  Shutterstock

Bika

A Bika egy életre választ párt. Alapjában véve viszont szereti a függetlenséget, és elég erős jellem. Ezért megengedi magának, hogy szeretőt is tartson és ez boldogsággal tölti el. Másfajta kapcsolatban van a társával és a szeretőjével. Ha megjelenik valaki az életben,  aki elcsavarja a fejét, nem száll ki a tartós kapcsolatból sem, mert szereti ha az biztonságot nyújt a számára. Ugyanakkor az izgalmakat is borzasztóan szereti. 

Mérleg

Egy Mérleg mindig mágnesként vonzza a másik nemet. Kisugárzása, bája, szépsége elragad másokat. Ezt pedig ki is használja. Hiába van párkapcsolatban, imád flörtölni és sokszor nem áll meg ennél a szintnél. Szeretőjével is őszintén, szeretettel, tisztelettel bánik. Előre elmondja, hogy nem adja fel a házasságát, de a boldogságához egy harmadik személy jelenléte is hozzájárul. Folyton szerelmes. Egyik nap a párjába, máskor a szeretőjébe. 

Skorpió

Erős szexuális energiái vannak a Skorpiónak. Vágyai kielégítéséhez bizony több emberre is szüksége lehet. Párkapcsolata mellett előfordul, hogy nem is egy személy teszi még boldoggá, és tartósan is képes két-három embert szeretni. Házastársát az első helyre helyezi, de nem tud kibújni a bőréből. Nagyon ügyesen szervezi az életét, és még az is lehetséges, hogy soha nem is derül ki, hogy bizony egy időben több kapcsolatot is fenntartott. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek