Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.20. 17:00

Pénzeső a Mérleg havában: ez a 3 csillagjegy dörzsölheti végre a markát

Pénzesővel indul a Mérleg hava, megérett a munka gyümölcse és lehetőségek tárháza nyílik most meg. Ez a 3 csillagjegy a hónap szerencsése, te közéjük tartozol?

Szeptember 23-án a Nap átlép a Mérleg jegyébe. Ezzel új energiák érnek, és pénzesőt hoznak 3 csillagjegynek. Te is a szerencsések között vagy?

Portrait,Of,Successful,Rich,Woman,With,Afro,Hairstyle,Jumping,In
Fotó: Khosro / Shutterstock

Oroszlán

A Mérleg havában teljes támogatást kapsz az univerzumtól. Jó, ha tudod, hogy mennyit érsz. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy kinek hitted el azt, hogy a pénzért rengeteget kell dolgozni? Melyek azok a hitrendszerek, amelyek gátolnak abban, hogy befogadd az égiek áldását? Felejtsd el mások gondolatait, és tudd, hogy amennyit kérsz, annyit érsz! Igazán jó lehetőséged nyílik, hogy a pénz, mint energia a fejedben és a lelkedben is tisztán a helyére kerüljön. Így a pénztárcádat is csak ki kell nyitnod, hullhat bele a pénzeső. Olyan munkát, hivatást végezhetsz, ahol megkapod az energiáid megérdemelt ellenértékét, és még a szerencse is melléd szegődhet. 

Mérleg

Nem kell döntést hoznod a pénzügyek területén. A legjobb befektetés az önmagadba való befektetés, és ezt már korábban is megtetted. Ha tanultál, vagy ránéztél a saját potenciáidra, akkor most már csak tartanod kell a markodat. Szuper képességeid elismerésre kerülnek. Ez az év számodra a stabilitás éve, a Mérleg hava pedig meglepetéseket tartogat. Ne is gondolkodj, honnan jön a pénz, elég, ha befogadod az élet ajándékait. Légy nyitott, és adj is belőle! Aztán csak engedd, hogy nagyvonalúságod hozadéka idővel visszaáramoljon. 

Nyilas

Végre eljött a te időd! Pénzügyi növekedés, gazdagság van a láthatáron! Megérett a munkád gyümölcse, kezdd el dörzsölni a markodat! Ha elég bátor vagy, vállalhatsz kisebb kockázatot is, mert az égiek támogatnak benne, ha nem vagy felelőtlen! Sőt, pénzügyi áttörést biztosítanak most neked. Merj nagyot álmodni, és szeresd a pénzt! Nem bűnös dolog az, hanem egy áramló energia. Váratlan bevételre is számíthatsz, talán egy ingatlan kapcsán, de lehet, örökség útján jutsz most hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek