Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.16.

Szerelem a levegőben 3 csillagjegyre október végéig rátalál a boldogság

Október is hoz változásokat az élet minden területén. 3 csillagjegy igazán szerencsés lesz, számukra nagyon nagy boldogságot ígérnek az égiek. Te is közéjük tartozol?

Október 17-én belép a Vénusz a Nyilas jegyébe, és ezzel szenvedélyes energiák szabadulnak el. A hónap végéig 3 csillagjegye rátalál a boldogság. Nem kell ennek ellenállni. De kik lesznek igazán szerencsések a szerelemben? Esetleg te közéjük tartozol?

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,Outdoors,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa

Bika

Izgalmas időszakot hoz számodra az október. Ha egyedülálló vagy, fogadj el minden meghívást olyan eseményekre, melyek érdekesek számodra. Elképzelhető, hogy megismerkedsz valakivel. Lehet, hogy pont a munkád köt össze valakivel, aki nagyon boldoggá tesz. Régóta vágysz egy hosszabb kapcsolatra, elég volt a játszadozásból és a vakvágányra futó ismerkedésekből. Élvezd ki a szórakozást, a baráti találkozókat, közben pedig maradj nyitott. A mosoly nagyon vonzó, légy őszinte, és merj mélyebb beszélgetésekbe is belemenni. Október végéig tuti megismersz  valakit, és bekopog az életedbe a szerelem.

Mérleg

Vidám napok várnak rád ebben a hónapban. Lehet, hogy már lemondtál valakiről, de kiderülhet, hogy nagyon is vonzódik hozzád az illető. Ha váratlanul randira hívna, mondj igent. Nézd meg mit is jelent számodra a találkozó, előfordulhat, hogy éppen ő lesz a nagy Ő! Ha pedig csak egy kellemes időtöltés lesz a randiból, ne légy csalódott, hiszen az égiek most biztosítanak arról, hogy októberben rád talál a szerelem. Annak is nagy esélye van, hogy a legváratlanabb pillanatban lép majd be az életedbe az az ember, aki elrabolja a szíved. 

Vízöntő

Elég volt az érzelmi hullámvasútból? Végre eljött az idő, és az érzéseid a helyükre kerültek. Vedd észre, hogy a boldogságod kulcsa te magad vagy, és minden, amit magadért teszel előrevisz. Engedd meg magadnak a pihenést, a kényeztetést, kapcsolódj ki, amikor teheted. Amint felszabadultabban élsz, a boldogság rögtön melléd szegődik. Ha egyedül élsz összekapcsolhat az élet egy társsal, ha pedig párkapcsolatban vagy, végre ismét boldogan egymásra találtok. Jó, ha belátod, hogy a párod is azt szeretné, ha te is nagyon jól éreznéd magad. Egy csónakban eveztek!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek