Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
EZO

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.23. 17:30

Akikkel jobb vigyázni: csillagjegyek, amelyek nagy eséllyel összetörik a szívedet

Ők azok, akik gyakran okoznak szívfájdalmat maguk körül.

Az asztrológia régóta nyújt betekintést a személyiségjegyekbe, a segítségével pedig könnyebb megérteni a szív dolgait is. Az alábbiakban most azokról a csillagjegyekről lesz szó, akiknek a párkapcsolatai gyakran összetört szívvel érnek véget.

Astrology,zodiac,Signs,,dreams
Csillagjegyek, amelyek összetörik másik szívét / Fotó: Dzhulbee / Shutterstock (Illusztráció)

1. Skorpió

A Skorpiók a heves szenvedélyükről és vonzó személyiségükről ismertek, azonban, a mély érzelmeik időnként féltékenységhez, birtoklási vágyhoz, sőt, manipulációhoz is vezethetnek a kapcsolataikban. Hűségre vágynak, és ők maguk is nagyon hűségesek: viszont, ha valaki egyszer keresztbe tesz egy Skorpiónak, azzal szabadjára engedheti annak csípős természetét, amely könnyedén szívfájdalmat hagyhat maga után.

 

2. Ikrek

Az Ikrek elbűvölők és alkalmazkodóképesek, a kettős természetük miatt azonban nehéz őket röghöz kötni. Nagyra értékelik a szabadságot és a változatosságot, ami időnként az elkötelezettségtől való félelemhez vagy a kapcsolatokban való unatkozáshoz vezethet. Határozatlanságuk és nyugtalan energiájuk miatt a partnerük érzelmileg elhanyagoltnak vagy kielégítetlennek érezheti magát.

 

3. Kos

A Kosok szenvedélyesek, energikusak és motiváltak, de egyben impulzívak is lehetnek, és hajlamosak a heves temperamentumra. Az izgalom és a kaland iránti vágyuk arra késztetheti őket, hogy a saját igényeiket helyezzék előtérbe, a partnerük igényeivel szemben, ami konfliktusokat és félreértéseket okozhat. A Kosok tüzes természete intenzív szerelmi viszonyokat indíthat el, de ugyanilyen heves szakításokhoz is vezethet.

 

4. Halak

A Halak együttérző és empatikus lelkek, akik mély érzelmi kapcsolatokat keresnek. Érzékeny természetük azonban sebezhetővé teheti őket a manipulációval és a megtévesztéssel szemben. A Halak hajlamosak arra, hogy idealizálják a partnerüket, ami odáig vezethet hogy figyelmen kívül hagyják az intő jeleket, vagy túl sokáig benne maradnak egy egészségtelen párkapcsolatban, ami végül összetört szívhez vezethet.

 

(Via)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek