Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.17.

Sorsdöntő fordulat 3 csillagjegynek új munkát hoz az ősz

Itt az ősz és vele együtt eljött az ideje a pályamódosításnak is. 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz, rájuk új munkahely és új lehetőség vár. Te is közéjük tartozol?

Elérkezett az ősz, és az égiek most 3 csillagjegyet nagy erőkkel támogatnak. Ha a karriered és a munkád területén szeretnél változtatni, akkor lehetséges, hogy eljött az ideje. Mutatjuk, kiket segít most ebben az univerzum. Te is közéjük tartozol?

Workers,Putting,Hands,Together,In,Office,,Top,View.,Business,Partner
Fotó: Pixel-Shot

Kos

Az ősz jelentős karrierépítési lehetőségeket és pénzügyekben is jót ígér. Igen szerencsés leszel, hiszen az égiek támogatják a váltást, így rengeteg lehetőséget kapsz. Nagyon fontos, hogy helyesen fogalmazd meg céljaidat, a kozmikus energiák támogatni fogják a lépéseidet. A pozitív gondolkodásmód alapvető eszközöd lesz a munkakeresésben. De nem kell aggódnod, október végére egészen biztos megtalálod a helyed. A fizetést is úgy határozd meg, hogy jó érzésed legyen. Megkapod, amire vágysz, légy bátor.

Oroszlán

Hihetetlen mennyi mindennel próbálkoztál az elmúlt időszakban. Ha nem találtad meg eddig a neked való munkát, akkor most ősszel egészen biztos, hogy sikerrel jársz. Ne kételkedj magadban, hiszen tudod, hogy elég "király" vagy, csak azt döntsd el végre, mi az, amit valójában szeretnél. Október végétől komoly eséllyel kezdhetsz is majd azon a helyen dolgozni, amit az égiek támogatnak. Addig ne görcsölj, ha nem voltál nyáron pihenni, akkor még gyorsan használd ki előtte az időt. A pihenés is hozzásegíthet a valódi úthoz. Elég, ha akkor lépsz ki, ha már megtaláltad az új lehetőséget. Sorsfordító lesz számodra az október. Ne feledd! Emlékezz majd vissza ezekre a mondatokra.

Mérleg

Bár még szeptember folyamán a régi helyeden vagy, de már sokkal lazábban fogod fel a munkát. Ezért egészen jó is érzed ott magad, hiszen tudod, hogy hamarosan változtatásra kerül sor. Ha ezzel a hozzáállással láttad volna el eddig is a feladatokat, talán még maradhattál is volna a régi helyeden. De ez már a múlt, mert új lehetőséget kaptál, amihez minden követ meg kellett mozdítanod és november vége előtt végre válthatsz is, és azt csinálhatod, ami kedvedre való.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek