EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.08.

Ezek a csillagjegyek nagy lehetőséget kapnak szeptemberben az élettől

Szeptemberben még visszatér a Plútó a Bak csillagjegybe és ez további változást, illetve lehetőségeket rejt. Használd ezeket az energiákat a fejlődésedhez, és vedd észre az élet adta ziccereket. Ezek a csillagjegyek most nagyon szerencsések, hiszen új ajtók nyílnak meg előttük, csak be kell rajtuk lépni. Te közéjük tartozol?

Szeptember 1-én  utoljára visszatér a Plútó a Bak jegyébe és november 19-ig marad. Ebben időszakban még a Bak jegyéből szolgál, utána hosszú évekre a Vízöntő csillagjegybe költözik. A Plútó energiái teljes változást hozhatnak, erre érdemes már most készülnöd. Ezeknek a csillagjegyeknek viszont hatalmas lehetőséget hoz ez a konstellávió. Vajon te is a szerencsések közé tartozol?

Young,Beautiful,Fantasy,Woman,Fallen,Angel,Lying,In,Air,Near
Fotó: Ironika /  Shutterstock

Rák

Esélyt kapsz az élettől arra, hogy végiggondold, mit is szeretnél. Ez a teljes átalakulás folyamatának része, és mielőtt a Vízöntőbe lépne a Plútó, ad neked egy lehetőséget. Most szinte minden életterületen rendezheted a dolgaidat, mielőtt neki állnál újra építkezni. Engedj el végleg mindent, ami már nem szolgál, legyen az emberi kapcsolat, munkahely, vagy éppen az egészségeddel kapcsolatos dolog. Megérett az idő életmódváltásra is.  Ha pedig felajánlanak egy állást, akkor ez az időszak jó lehet a változtatásra. Légy nyitott és vedd észre azt, amit az élet kínál fel neked. Élj vele! Fontos a tudatosság. Vedd észre, kik azok az emberek, akik támogatnak, nem pedig lehúznak.

Bak

Lelassulhatsz egy kicsit szeptemberben, hiszen a Plútó visszatér a jegyedbe. Még valamit rendezned kell! Erre ad lehetőséget ez a csillagállás. Karriered kapcsán légy magaddal őszinte. Ne csodálkozz, ha az élet el kezd terelni a belső érzéseid felé, esetleg megnyit benned spirituális utakat. Fontos lesz, hogy ne csak a fizikai síkon munkálkodj, hanem vegyél részt egy magasabb cél eléréséhez kapcsolódó tevékenységben. Lásd a világot másképpen, mint eddig. Ezt az utat már ismered, de nem biztos, hogy tudatosan jársz rajta. Vezető képességeid fontosak, ahogy te magad jó példa lehetsz mások számára. Főnixként születhetsz újjá, csak lásd meg a kínálkozó alkalmat. Ehhez nagyon mélyre kell láss magadban. Vegyél részt olyan közösségi munkában, amiben tiszta szívvel hiszel.

Vízöntő

A Skorpió jegyének uralkodója ismét visszatér a Bak jegyébe, és ez rád nagy hatással lesz. Visszanézhetsz egy kicsit a múltba, és ami nem szolgálja a szabadságodat, azt felszámolhatod ebben az időszakban. Bátran meglépheted azt, amit fontosnak tartasz. A Plútó energiái segíthetnek a gyógyulásodban, lelked kibontakozásában. Ez a bolygó nemcsak romboló erejéről ismert. Amit tesz, azért teszi, hogy te felemelkedhess. Nem véletlen, hogy Főnix újjászületéséhez hasonlítható ez az energia. Amit el kell engedned, hálával engedd el. Vedd észre, hogy az elmúlt időszakban megélt válságos állapotok nem hiába történtek. Vond le a tanulságokat, és menj tovább a gyógyulás tudatos útján. Traumák, minták elengedése után, bármit megteremthetsz, amit szeretnél. Erre fókuszálj! Légy kreatív!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek