EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.06.

3 csillagjegy, aki képtelen leplezni a durva féltékenységet

Nem egyszerű az élet, ha valaki féltékeny. Ez a 3 csillagjegy képtelen leplezni érzéseit, gondolatait, és nem bízik a partnerében. Te közéjük tartozol?

Vannak olyan emberek, akik folyton féltékenyek és saját magukat sodorják rendszeresen kellemetlen helyzetekbe. Ez a 3 csillagjegy nem tud bízni még a szerelmében sem, képtelen leplezni féltékenységét, és érzéseit. Pedig rengeteg energiát tesz bele. Te is közéjük tartozol?

Jealous,Wife,Spying,The,Phone,Of,Her,Partner,While,He
Fotó: Photoroyalty /  Shutterstock

Rák

Féltékenységed érzelmességedből és birtoklásodból fakad. Könnyen megsértődsz és belelépsz az áldozatszerepbe. Előfordul, hogy elnyomod az érzéseidet. Kifelé azt mutatod, mennyire laza vagy a kapcsolatban, és ezzel még magadat is hazugságba kergeted és eteted valamivel, csak nehogy kiderüljön, valójában mit is érzel. Minden vágyad, hogy a kapcsolatod jól működjön, pedig erősen kontrollálni szeretnéd a párodat. Ez persze lehetetlen. Görcsösen kapaszkodsz a másikban, és közben belefeszülsz a féltékenységbe. Persze a párod mindent érez. Tudja, hogy nem bízol meg benne.

Szűz

Magas elvárásaid vannak a pároddal szemben. Te magad is a tökéletességre törekszel és ezt elvárod tőle is. Sokszor érzed azt, hogy nem vagy elég jó, ebből indul ki a kapcsolódásod is. Ez pedig egyenes út a féltékenységhez. Egyszerre húzod oda a párod és lököd el. Ezzel igyekszel takargatni a félelmeidet, mert attól tartasz, hogy sérülni fogsz. Társaságban nem adsz teret a párodnak, nehogy valami rossz történjen, persze rád nézve. Összehasonlítod magad másokkal és ez nem vezet jó útra. Nyomozol a szerelmed után, amit persze észrevesz, egyszerűen folyton ugyanoda kerültök, hogy nem tudod leplezni féltékenységed. Ez ellen érdemes tenni. Mert mindkettőtöket felőröl ez a vívódás.

Skorpió

Te nagyon féltékeny tudsz lenni. Ha bárkit versenytárnak nyilvánítasz, legyen az barát vagy ismeretlen, azonnal pánikhelyzetbe kerülsz és félted a párod, de valójában önmagadat. Versenyhelyzetbe hozod magad, és ellenséget látsz a harmadikban. Szerelmedet ilyenkor legszívesebben elszigetelnéd. Ha valakivel beszélgetni kezd, nézed a szemed sarkából, és gyanakodni kezdesz. Előfordulhat az életedben, hogy eleve távol tartod szerelmedet, vagyis laza kapcsolatnak ítéled meg, nehogy sérülj. Ezek lehet vélt, fejben kitalált sérelmek, melyek nem is léteznek. Sokszor iróniát váltanak ki belőled helyzetek, nem mered a szíved átadni a partnerednek. Ne felejtsd el, a fájdalmat sokszor te okozod magadnak, a gondolataiddal! Nem érdemes tovább szenvedned. Tanulj az élethelyzetekből és tanulj meg bízni!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek