EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.08.21.

3 csillagjegy, aki hajlamos a legjobb barátjába beleszeretni

Létezik barátságból szövődő szerelem? E három csillagjegy szerint mindenképpen.

Van, aki szerint a barátságot és a párkapcsolatokat két külön szinten kell kezelni, míg más úgy érzi: épp egy szoros barátságból lángolhat fel a legmélyebb szerelem, majd lehet az alapja a legjobb házasságnak. Nem a mi tisztünk eldönteni, kinek van igaza, azt azonban eláruljuk, mely csillagjegyek szülöttei hajlamosak arra, hogy a legjobb barátjukat vezessék oltár elé.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Barátságból szerelem? Több csillagjegy erre esküszik!  Fotó: Pexels

Barátságból szerelem, majd házasság? 3 csillagjegy szerint ez a legjobb!

Bika

A Bikák rendkívül nagyra értékelik azt a fajta biztonságot és kényelmet, ami egy hosszútávú kapcsolat velejárója. Épp ezért aligha meglepő, hogy gyakran kezdenek mélyebb érzelmeket táplálni az ellenkező nem azon képviselői iránt, akikre eddig "csupán" közeli barátként tekintettek. Ők azok, akik nem hirtelen lángolnak fel, hanem apránként, fokozatosan mélyül a szerelmük. Előszeretettel veszik el azt a személyt, akire nem csak kedvesükként, de legjobb barátjukként is képesek tekinteni, hiszen így tudják, hogy egész életük során számíthatnak párjukra. 

Mérleg

Az egyensúlyra törekvő, Vénusz uralta Mérleg olyan kapcsolatra vágyik, ahol megértésre, elfogadásra talál, mély érzelmekből táplálkozhat. Épp ezért hajlamosak a legjobb barátjukba beleszeretni – hiszen épp ezek azok az értékek, amikre egy barátság is épül. Igazi romantikus lelkek, aki szerint egy kapcsolat alapja a kölcsönös elfogadás és tisztelet. Életre szóló, harmonikus kapcsolatot keresnek, nem pedig rövid ideig tartó fellángolásokat.

Rák

A Hold uralta, gondoskodó és érzelmes Rák eleve úgy tekint a legközelebbi barátaira, mint családra, így aligha meglepő, hogy épp azok közt keresi a társát, mely egy életen át elkíséri, akik eleve mellette állnak. E jegy szülöttei számára teljesen természetes, hogy a már meglévő kapcsolatokat mélyíti el, és nem újat akar felépíteni a semmiből. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek