Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.18.

3 csillagjegynek meglepő fordulatot hoz a nyári romantika

Nyár végén a Vénusz átlép a Mérleg jegyébe. Hihetetlen fordulatot hoz a romantika és a szerelem területén. Ez a 3 csillagjegy lesz ennek az időszaknak a nyertese. Te közéjük tartozol?

Augusztus 29-én a Vénusz a Mérleg jegyébe lép, ott haza is érkezik. Szerelmes, romantikus időszak indul ezzel el a nyár végén. Készülj fel a flörtökre, szórakozz, kapcsolódj ki. Ennek a 3 csillagjegynek meglepő fordulatot hoz egy romantikus találkozás. Te is közéjük tartozol?

Horoscope,Love,Aquarius,Aries,Astrology,Background,Ball
Fotó: Billion Photos

Bika

Nyár végén végre lesz időd egy kicsit jobban a magánéletedre koncentrálni. Szabadulj ki a mindennapok gyakorlatias világából. Menj társaságba, mert az égiek támogatni fognak. Ismerkedj, flörtölj és a engedd be Vénusz romantikus energiáit. Ne az exeidről álmodj, engedd be inkább azt a történetet, amit most kínál fel az élet. Igazi fordulatot hozhat ez az energia, szerelem szövődhet és téged ez teljesen feldobhat. Menj moziba, sétálni, szórakozni a barátokkal, nem lehet tudni, hol kopogtat be az ajtón a romantika. 

Mérleg

Igazi szerencsés napjaid lesznek, amint a Mérlegbe lép a Vénusz. Annyi a magányos életnek! Te vagy az, akinél tuti belép egy romantikus kaland, vagy párkapcsolat az életedbe. Bármi is történjen erős hatása lesz a jövődre. Éld meg a romantikát, tudatosítsd az érzéseidet és az élményeidet. Változás áll be főleg, ha engeded magad emlékezni majd azokra a pillanatokra, amik különlegesek. Bármikor előveszed később az érzést, ezzel nagyon sokat teszel majd magadért. Kapcsolódj egy boldogabb önmagadhoz, és meglásd szinte minden kivirágzik körülötted!

Vízöntő

Elég kemény időszakon mentél keresztül, de szerencsére tudod úgy látni az egészet, mint egy kívülálló. Hálás vagy a tapasztalatokért és levonod belőlük a saját tanulságodat. Végre belép az életedbe a szerelem, ami egy belső mély érzés, így ha szingli vagy, bevonzol egy különleges kapcsolatot. A romantika más szintekre emel, szívesebben alkotsz, és adsz magadból másoknak. Ez lehetséges, hogy még a megélhetésed is megváltoztatja. Merd megélni a szép érzéseket, ha pedig egy hosszú párkapcsolatot hoz el ez az energia, légy hálás érte. Merj változni és szárnyalni szabadon!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek