EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.

Már a levegőben a változás, 3 csillagjegy életét visszavonhatatlanul megfűszerezi az univerzum

Néhányan semmit sem tehetnek az égiek akarata ellen. Ezúttal jobb, ha meg sem próbálsz ellenállni!

Három csillagjegy elképesztően szerencsés lesz mostantól egészen augusztus 18-ig. Számodra is elérkezett a lehetőség és az átalakulás időszaka?

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy
Rád mosolyog a szerencse? (Fotó: PeopleImages.com - Yuri A)

Mérleg
Most rájössz, hogy nem helyezhetsz mindig másokat előtérbe, önmagadra is időt kell szánnod, de ettől nem leszel önző. Megajándékoz az univerzum a vágyott szerencsével és bőséggel, ne becsüld alá ennek a pillanatnak a fontosságát! A jövő héten megkapod azt a lökést, amire szükséged van annak érdekében, hogy valóra tudd váltani az álmaid! Az utazás és a spiritualitás előtérbe fog kerülni az életedben.

Halak
Új fejezet kezdődik az életedben, és idő lesz, míg feldolgozod, hogy megérdemled mindazt, amit kapsz! Rájössz, hogy új megközelítést kell alkalmaznod ahhoz, hogy a elérd a vágyaid. Ha mersz kockáztatni és vállalni önmagad, semmi sem állhat a sikered útjába! Könnyen lehet, hogy most találkozol valakivel, aki megváltoztatja az életed... Ez a lehetőségek időszaka: változás jöhet a karrieredben, az életviteledben, és szóba jöhet egy költözés is.

Nyilas
Az utóbbi időszakban támadtak nehézségeid és nem tudtál minden problémát megoldani, de most rájössz, hogy az életnek vannak szép aspektusai is. Más remélni sem merted, hogy kapsz egy második esélyt, de végre rád mosolyog a szerencse! Egy múltbéli ajánlat kerül ismét ez előtérbe, és ezúttal kihozhatod belőle a maximumot, de ehhez némiképp ki kell lépned a komfortzónádból! Legyél nyitott az új megközelítésekre, így érheted el a céljaidat!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek