Létrehozva: 2021.08.05.

Íme a legdurvább jelek: Így buknak le a félrelépő csillagjegyek

Egy hosszú távú kapcsolat legfájdalmasabb része, ha az egyik fél megcsalja a másikat. Ráadásul a legtöbb félrelépés nem marad titokban: íme, így buknak le a félrelépő csillagjegyek!

A félrelépés mindkét félnek fájdalmat okoz. A megcsalt fél elveszti a bizalmát a másikban, míg a félrekacsingató folyton attól fél, hogy lebukik. Sajnos ez a félelem a legtöbb esetben valóra is válik, hiszen mindenki elkövet egy vagy több hibát, amelynek nyomán a párja rájön, hogy a tilosban jár. Az pedig, hogy ki hogyan árulja el magát, akár a csillagjegyétől is függhet. Vajon hogyan buknak le a félrelépő csillagjegyek? Máris mutatjuk, miben hibáznak!

Nincs olyan affér, ami előbb vagy utóbb ki ne derülne
Fotó: Pixabay.com

Kos: egy veszekedés során árulja el magát

A Kos lobbanékony természet, könnyen dühbe gurul. Egy heves veszekedés során egyszerűen elmondja otthon, hogy más is van az életében. Utólag persze megbánja, hogy kikotyogta a titkát, de ami kiderült, az kiderült, a botrányt már nem tudja elkerülni.

Bika: gyanús, hogy nem akar birtokolni

A Bika jegyű emberben túlteng a birtokló hajlam, így a párjára is féltékeny, miközben a tenyerén hordozza őt. Amikor belép a félrelépő csillagjegyek klubjába, azonnal megváltozik a viselkedése, hiszen már mást birtokol és kényeztet. Ez pedig szinte azonnal gyanússá válik a korábbi partner számára.

Ikrek: nincs ideje a kettős életre

Bár az Ikrek kettős jegy, épp ez a kettősség buktatja le. Az újdonság annyira leköti, hogy igyekszik minél több időt tölteni az új szerelemmel. Így viszont a meglevő kapcsolatára nem marad elég ideje, ez pedig kínos kérdésekhez vezethet. Egy idő után már az Ikrek jegyűek legendás kommunikációs készsége sem segít abban, hogy a félrelépő fél megfelelő válaszokat adjon.

Az Ikrek időcsapdába kerül, ha kettős életet él
Fotó: Pixabay.com

Rák: a legbizonytalanabb a félrelépő csillagjegyek között

A Rák jegyűek alaptulajdonsága a bizonytalanság, így pedig a titkolózás is nehezen megy nekik. A Rák szülött hol ezt, hol azt mondja, ami már önmagában gyanús. Ráadásul az is eszébe jut, hogy vajon a párja nem lép-e félre ugyanígy, ez pedig csak tovább növeli benne a bizonytalanságot.

Oroszlán: magabiztos és lusta

Az Oroszlán jegyűek túlzottan magabiztosak, és ez a magabiztosság, valamint a jegyre szintén jellemző lustaság arra sarkallja őket, hogy lazán vegyék a bizonyítékok eltüntetését. A párjuknak viszont így előbb-utóbb feltűnik valami, amit elfelejtettek eltüntetni.

Minden csillagjegy más hibát követ el, de egy biztos: mindegyik lebukik
Fotó: Pixabay.com

Szűz: kritikussá válik

A Szűz jegyűek pontosak és kritikusak. Amikor megcsalják a párjukat, akkor a kritikus hajlamuk a kissé már unt régi partner felé fordul. Ha nem is mondják ki hangosan, magukban mindig összehasonlítják őt az új hódítással. Ez pedig olyan feszültséget teremt a kapcsolatban, amely már önmagában gyanús.

Mérleg: kerüli a konfliktust

A Mérleg jegyűek kerülik a nyílt konfliktust, így amikor a párjuk kínos kérdéseket tesz fel, igyekeznek mindig kerülő választ adni. Ezek a válaszok viszont egy idő után nehezen hihetőek, így egyszer csak minden kiderül.

Skorpió: a félrelépő csillagjegyek legkínosabb lebukása

A Skorpió jegyűek mindig kicsit titokzatosak, így nem esik nehezükre megtartani az affér titkát. Ők azok, akik a félrelépő csillagjegyek legkínosabb lebukását tudják produkálni: általában rajtakapják őket. Ekkor viszont nincs több titok, és nincs több magyarázat, a párjuk a saját szemének hisz.

Nyilas: egyre hihetetlenebb magyarázatokkal áll elő

A párja kínos kérdéseire adott válaszai egy ideig hihetőek és jól szerkesztettek. Ám ahogy fokozatosan egyre jobban belebonyolódik a hazugságba, úgy lesz egyre hihetetlenebb és valószínűtlenebb, amit mond. Így egy idő után összedől a magyarázatokból épített vár.

Bak: a félrelépő csillagjegyek legóvatosabbja, azt hiszi, mindenre figyel

A Bak jegyűek hajlamosak azt gondolni, hogy mindent tudnak, és mindenre figyelnek. Ez a túlzott önbizalom pedig oda vezethet, hogy átsiklanak egy fontos bizonyíték fölött – a párjuk viszont nem fog átsiklani rajta, így az affér váratlanul napvilágra kerül.

A Bak könnyelműen átsiklik egy-egy bizonyíték felett
Fotó: Pixabay.com

Vízöntő: lázadásként értékeli a félrelépést

A Vízöntő a félrelépő csillagjegyek igazi lázadója. A baráti körében örömmel henceg a legújabb hódításával, és úgy tünteti fel a félrelépést, mint a konvenciók elleni lázadást. Amikor lebukik, akkor is ez a védekezése: őt nem lehet egyszerűen csak lekötni!

Halak: véletlenül kerül a félrelépő csillagjegyek közé

A Halak jegyűek időnként szeretnek kiszakadni a mindennapi életükből, így szinte véletlenül landolnak a félrelépő csillagjegyek között. És mivel az affér véletlenszerűen, maguk számára is meglepetésként érkezik az életükbe, arra sincs tervük, hogyan titkolják el, ha már belebonyolódtak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

life.hu

Müller Péter: Életünk legnagyobb eseményei észrevétlenül indulnak

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: hagyd, hogy a hatodik érzéked vezessen!

hirtv.hu

Iránytű Intézet: Magyar Péteré a legerősebb ellenzéki párt, de a Fideszt nem veszélyezteti + videó

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem