ÉLETMÓDI

Megcsalást kiáltanak a nők, ha ezt az ártatlannak tűnő dolgot teszi a férfi

A szex egyértelműen félrelépés, de mi a helyzet a flörttel, egy ártatlan üzenetváltással, vagy egy közös ebéddel? Egy online fórumon elárulták a nők, hogy sokszor igen kevés is elég ahhoz, hogy úgy érezzék, párjuk már mást szeret...
  • Szerző:

A megcsalás borzasztóan fájdalmas; nem csoda, hogy a nők nem csak attól borulnak ki, ha konkrétan rajtakapják a párjukat másvalakivel, de attól is, ha úgy érzik, kifelé kacsintgat a kapcsolatból. Vannak, akik a legkisebb jelekre is harapnak, mások sokkal türelmesebbek. Egy fórumon kibeszélték, mi az, amitől először gyanút fognak…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

„Ha fotókat küld magáról egy másik nőnek, az már szerintem félrelépés. Ha meztelen is rajtuk, akkor pláne egyértelmű.”

„Az egyik exemmel azért szakítottam, mert voltak olyan üzenetei, amiket rejtegetett előlem. Kiderült, hogy nem volt alaptalan a gyanú; egy kolléganőjével chatelt, akivel utána össze is jöttek. De végig tagadott mindent.”

„Én nem akadok ki, ha más nőkkel, például barátokkal vagy kollégákkal is tartja a kapcsolatot; de amint megtudnám, hogy akár csak csókolózott valakivel, már repülne.”

„Szerintem az is megcsalás, ha a pasi pornófilmet néz. Nem elég neki a barátnője, vagy mi van?”

„Egy lagziban flörtölt egy másik nővel, kegyetlenül összevesztem vele. Azt mondta, szerinte az még nem megcsalás. Hát, szerintem meg de.”

„Mi lazábbak vagyunk, se a pasim, se én nem gondoljuk, hogy vissza kéne fogjuk magunkat, ha megkívánunk valakit. Vagyis az egyéjszakás kaland nálunk még belefér. Volt már neki is, de nekem is. A lényeg, hogy egymást szeretjük, egy kis kitekintés nem árt.”

„Ne legyenek lány barátai, és pont. Férfi és nő között szerintem nincs barátság, ott valaki mindig többet akar, és idővel úgyis összefekszenek. Ha megtudnám, hogy egy csajjal megy el mondjuk sörözni, szakítanék.”

„Egy barátnőm szerint a szexchat az már megcsalás, de szerintem nem. Úgy értem, nem fekszik le a másik nővel, akkor meg hadd játsszon, nem?”

 

És ezeket olvastad már?