ÉLETMÓDI

Intő jelek: ebből tudhatod, hogy megcsal a párod

Nézd meg, vajon van-e okod komolyan aggódni.

Egyesek szerint a féltékenység a szerelem egyik legbiztosabb jele. Mások úgy vélik, hogy azok féltékenykednek leginkább, akik saját magukban kételkednek. Biztos, hogy bizalom nélkül valóban nemigen képzelhető el jó és kiegyensúlyozott kapcsolat. Előfordul azonban, hogy valaki okkal kezdi úgy érezni: felbukkant valaki párja életében, és okkal kezdi felfedezni magán a gyanakvás és féltékenység jeleit.
Ha te is ebben a cipőben jársz, és úgy érzed, szükséged volna egy kis segítségre, összegyűjtöttük, mik azok a furcsaságok, melyekre érdemes felkapnod a fejed.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megváltozott szokások

Ha már hosszabb ideje együtt vagytok pároddal, akkor minden bizonnyal jól ismered rutinját, szokásait. A korábbiakhoz képest elkezdett más időpontban hazajárni? Váratlanul aktívabb lett a baráti élete, mint eddig? Régen együtt néztétek a filmeket, most pedig inkább külön, a laptopján figyeli a sorozatokat? Nem csoda, ha felkapod rá a fejed.

Fotó: Getty

Megváltozott szexuális élet

Szinte bármilyen jelentősebb változás okozhat joggal különös érzést benned. Lehet, hogy ezidáig aktív és intenzív együttléteitek voltak, mostanra pedig olyan, mintha rutinból ölelne át. Az is lehet, hogy a gyakoriság változott meg feltűnően. És persze az is érdekes, ha merőben más, új dolgokat próbál ki veled anélkül, hogy erre számíthattál volna. Örülhetsz is a változásnak, de akár gyanakvásra is okot adhat.

Bezárkózás

Mind a szó szerinti és fizikai bezárkózás, mind a lelki elzárkózás valószínű, hogy problémát jelent. Ha úgy érzed, kimaradsz párod életéből, nem avat be gondolataiba, tőszavakban válaszol, esetleg gyakran fizikailag is elvonul, a lakás másik, tőled távolabb eső helyiségében tölti szívesebben az időt, akkor érdemes beszélgetned vele erről.

Jelszavak

Amennyiben eddig nem védte telefonját jelszóval, most pedig bevezette ezt a szokást, akkor okkal van tartanivalód a helyzettől. Ha megváltoztatta jelszavát, az szintén nem jelent túlságosan jót. Nem szükséges mindettől pánikba esned, de ne érezd magad hisztisnek attól, hogy ez szemet szúr neked.

Öltözködés

Amikor egy férfi más nővel kezd találkozgatni, akkor természetesen ő is tetszeni szeretne neki, nem csupán a nőkről mondható el, hogy szeretik a bókokat. Elképzelhető, hogy egy harmadik fél bukkant fel az életetekben, ha váratlanul másképp öltözködik párod, mint korábban, frizurát vagy stílust váltott, összességében alakított a megjelenésén.

A fentiek között nem említettük azokat a jeleket, amelyekre szinte mindenki alapvető problémaként gondol. A furcsa időben megszólaló telefonok, a késő éjszakába nyúló megbeszélések természetesen mind nagyon is elgondolkodtatók. Azt viszont fontos észben tartanod, hogy a felsorolt jelek nem feltétlenül jelentenek megcsalást. Elképzelhető, hogy mindennek racionális oka van. Hogy mit tehetsz mégis? A legjobban akkor ápolod kapcsolatotokat és saját lelked is, ha kedvességgel, beszélgetéssel próbálsz meg a kérdéseid végére járni. Hidd el, megéri, különösen ha igazán szereted őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?