LELKIZŐ

Újabb sztárpár szakított? Gyanakodnak a rajongók

Egyre több jel mutat arra, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata ismét véget ért. A fiatal sztárpárt hosszú ideje nem láthattuk együtt, eltűntek a közös fotók, bejegyzések.
  • Szerző: Ripost

Tóth Andi és Szabó Ádám több mint két éve alkotnak egy párt, ám egy ideje nem láthattuk őket egymás társaságában. Az énekesnő oldaláról ráadásul a közös képek is eltűntek, helyükre szexi fotók kerültek. Bár Ádám profilján még pár régi fotó díszeleg Andiról, újabb felvételeket ott sem láthatunk. Sőt, már az eseményeken sem mutatkoznak együtt. Legutóbb Palácsik Lilla és Visváder Tamás babaváróbulijára volt hivatalos a zenész, ám egyedül érkezett az ünnepségre, Andi nélkül. Nem csoda, hogy a rajongók is elkezdtek gyanakodni, hogy a sztárpár szakított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Andiék egyébként nem titkolják, kapcsolatuk mindig is viharos volt, sőt az énekesnő egy heves vita után egyszer faképnél is hagyta kedvesét. Többször szakítottak már, de eddig mindig visszataláltak egymáshoz.

„Ez az első igazán komoly kapcsolatom, ahol megélhetem egy szerelem összes fázisát. Az elején jött a rózsaszín köd. Minden tökéletes volt, folyton együtt akartunk lenni. Annyira jól működött, hogy fél év után a páromhoz költöztem, és lakva megismertük egymást. Bár nagyon élveztük a közös életet, nem tagadom, voltak hangos szóváltások meg tányértörések. Egy durvább vitánknak az lett a vége, hogy összepakoltam, és két hétre szétmentünk. Nagyon rossz volt” – nyilatkozta tavaly a Lokálnak Andi, aki nehezen bírta szerelme nélkül, ezért leültek és megbeszélték a dolgot. Ekkor úgy tűnt, a viták ellenére is összetartanak, sőt együtt is tervezték a jövőjüket.

Fotó: Instagram

„Néha megkérdezem Ádámot, hogy most mit szeretne, de mindig arra jutunk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, máshogy egyszerűen nem tudjuk elképzelni. Klasszikus párkapcsolatot szeretnénk élni: először a házasság, aztán a gyerekek. Ádám mindenesetre már mondogatja nekem, hogy harmincéves korára szeretne egy gyermeket. Akkor én huszonhárom leszek, és ha addigra rendeződnek közöttünk ezek a vitás kérdések, akkor simán belevágnék” – jelentette ki egy 2019-es interjúban az énekesnő.

Lapunk természetesen megkereste Andit, aki nem kívánt nyilatkozni, Ádámot pedig lapzártánkig nem értük utol telefonon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?