EZO

Légy óvatos, ezeknek a csillagjegyeknek van egy rejtett sötét oldaluk!

Azért, mert valaki tud elbűvölő lenni, még nem biztos, hogy nem rejteget előled egy sötét oldalt, amit valószínűleg nem szeretnél megismerni. Lássuk, melyek a rejtetten gonosz csillagjegyek, akik megdöbbenthetnek, ha előbújik a rossz oldaluk!

Ne vezessen félre a jó külső, sem pedig az, hogy ezek a belül néha gonosz csillagjegyek képesek ideig-óráig kedvesen viselkedni. Ha olyan a helyzet, hidd el, előbújik belőlük a kisördög: megmutatják a sötét oldalukat, és olyan dolgokat tesznek, amilyeneket korábban el sem tudtál volna képzelni róluk. Ezekre a csillagjegyekre különösen figyelj oda ebből a szempontból: mutatjuk a „helyezésüket” is a gonosz csillagjegyek listáján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gonosz csillagjegyek 01

Egyes csillagjegyeknek van egy rejtett sötét oldaluk (Fotó: pixabay.com)

1. Vízöntő: a gonosz csillagjegyek listavezetője

A Vízöntő jegyűek külsőleg általában lélegzetelállító szépségek, sokan az állatövi jegyek legszebbjének tartják ezt a csillagjegyet. Ráadásul ellenállhatatlanul eredetiek és kreatívak, jó velük kapcsolatban lenni. Ám ha egy Vízöntő jegyű embernek előbújik a sötét oldala, a gonosz csillagjegyek listáján is előkelő helyezést ér el. Akkor szeret, ha ez neki épp kényelmes, de amint megkapja, amit akar, távozik a kapcsolatból. Ráadásul lelkiismeretlenül visszaél azzal is, hogy kitárulkoztál a kapcsolatotokban.

2. Oroszlán: arrogáns és féltékeny

Az Oroszlán jegyűek kifelé elegáns, királyi jelenségek. Ám ha előjön a sötét oldaluk, máris kiütközik az arrogáns, féltékeny és túlságosan lobbanékony énjük. Egy vérbeli Oroszlán rossz pillanataiban a gonosz csillagjegyek legerőszakosabbja lehet. Ráadásul, hiába van tudatában annak, hogy ártott valakinek, eszébe sem jut, hogy bocsánatot kérjen, vagy valamit is jóvá tegyen. Az egója egyszerűen nem engedi, hogy egy pillanatra is gyengének mutatkozzon.

Gonosz csillagjegyek 02

Csillagjegytől is függ, milyen formában tör elő az illető sötét oldala (Fotó: pixabay.com)

3. Bak: A gonosz csillagjegyek legridegebbje

A Bak általában sem túlzottan érzelmes csillagjegy, de ha a sötét oldala előtérbe kerül, akkor különösen jégcsappá változik. Képtelen megbocsátani, ha valaki valamit elkövetett ellene – innentől csakis a rosszat látja a másikban, és úgy általában az egész világban. Olyan, mintha egy jégszoborral beszélgetnél, és ne is reménykedj benne, hogy egyszer csak felolvad a kedvedért.

4. Szűz: mindenkit elítél

A Szűz jegyűek sötét oldala kevésbé hangsúlyos, mint az eddig felsorolt csillagjegyeké. Ám az ebben a jegyben születettek is helyet kaptak a gonosz csillagjegyek listáján. Hogy miért? Mert bárkit bármiért képesek azonnal elítélni és lejáratni, ha az illető nem felel meg mindenben az elképzeléseiknek. Ha egy Szűz jegyűnek nem tetszik valami benned, egy percig sem tétovázik, azonnal kimondja a véleményét – mégpedig úgy, hogy minél jobban odaszúrjon vele.

Gonosz csillagjegyek

Az Ikrek jegyűek hol jók, hol kifejezetten gonoszak (Fotó: pixabay.com)

5. Ikrek: félig jó, félig rossz

Kettős jegyről lévén szó, egy igazi Ikrek csak félig rossz – de abba a félbe mindent belead! Ha egyszer kitör rajta a gonoszkodhatnék, senki nem áll meg előtte, oda üt, ahol a legjobban fáj az ellenfélnek. Azt azonban az Ikrek jegyűek minden barátja tudja, hogy ha egy Ikrek öt percig gonosz, a következő öt percben egészen biztosan jóvátesz mindent a kedvességével.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?