Létrehozva: 2021.06.27.

Nagy júliusi horoszkóp, ez történik nyár közepén

Költhetik a pénzt a Kosok, bosszúsak lesznek a Szűzek, indul a jövő héten a július, kinek mit ígér ez a hónap.

Kos: (március 21. – április 20.)

Kos
Fotó: pixabay.com

Lakás vagy gyerek miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, és a hobbija is többe kerülhet, mint gondolta. Most nem kell azon aggódnia, hogy honnan vegye elő a szükséges összeget, lesz miből költekeznie, mert ügyesen rakta félre a pénzt. A szabadtéri időtöltés jót tesz a kedélyállapotának és energiákkal tölti fel.

Bika: (április 21. – május 20.)

Barátai és családja között felszínre kerülhet egy kis ellentmondás és feszültség. Lehet, hogy párjának nem nagyon tetszik, hogy bizonyos emberekkel jó viszonyt ápol, netán féltékenység is lapulhat ezek mögött az érzelmek mögött. Ne érezzen bűntudatot, mindenkinek jár egy kis szabadság, beszéljék meg őszintén a helyzetet.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ha mostanában döbbenne rá arra, hogy a szerelem hiányzik az életéből, bírja még egy kis ideig. Akadhat egy titkos hódolója, vagy átélhet egy olyan viszonyt, amit nem tud, vagy nem szeretne a nyilvánosság elé tárni. Ha viszont majd tervezni is szeretne ezzel a személlyel, arról mindenképpen időben szóljon neki.

Rák: (június 22. – július 22.)

Új emberek társaságára vágyik, és új gondolatok érintik meg a lelkét. Nyitott minden olyan információra, szokásra, amely más, mint amit eddig a hétköznapi életében gyakorolt. Nagyon mély felfedezésekkel lehet ezáltal gazdagabb, amelyek formálhatják világnézetét és tágíthatják szellemi horizontját.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

A kettesben eltöltött órák jelentik a nyugalmat, a boldogságot. Ezért jobb, ha most még kevesebbet forgolódik társaságban, ráér fokozatosan visszaszokni ebbe a közegbe. Ha házas, akkor az új, közös tervek tarthatják önöket izgalomban. Munkahelyén figyeljen oda, hogy kivel barátkozik, legyen kicsit gyanakvóbb.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Hétköznapi kapcsolataiban most sokszor fordulhatnak elő bosszúságok, veszekedések. Természetesen apróságok miatt robban ki a vita, és a végén már arra sem emlékszik, hogy honnan indult el a konfliktus. Ne hagyja, hogy teljesen eluralkodjon életén a stressz, próbálja megtartani a

lelki egyensúlyát.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Aki ebben a jegyben született, az várhatóan sok olyan dologba fog a héten belevágni, ami nem hoz konkrét eredményeket. Ez ne törje le a lelkesedését, mert a sok verejték árán megszerzett tapasztalat végül egy olyan dologban fog testet ölteni, ami minden eddigi próbálkozásnál nagyobb volumenű lesz.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Ma legyen nagyon körültekintő. Június utolsó heteiben igazán nem volt oka panaszra, de lehet, hogy most elakad a szerencse szekere. Ez a szerda sem tartozik álmai napjai közé. Sok bizonytalansággal, kellemetlenséggel kénytelen szembenézni. De bátran vegye fel a kesztyűt, igen hasznos

tapasztalatokkal fog gazdagodni.

 

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Gondoskodó énje uralkodik ezen a héten, képes még a partnerét is gyermekként kezelni. Ez a viselkedés alkalmanként jólesik a másiknak, de hosszabb távon idegesíteni fogja. Természetesen jó érzés a sok apró kedveskedés, figyelmesség, de nagyon fontos az is, hogy néha hagyjon egy kis levegőt a másiknak.

Bak: (december 22. – január 20.)

Könnyen lehet, hogy párkapcsolatában megpróbáltatások várják. A problémákról feltétlenül beszélni kell, ne odázza tovább, ha nem szeretné, hogy kenyértörésre kerüljön sor. Lelki viharairól beszélhet egy ismerősével is, aki jó tanácsot adhat, megnyugtathatja, és ettől majd könnyen visszanyeri egyensúlyát.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Merje használni az eszét és a bátorságát! Ezen a napon érdemes mindent feltennie egy lapra, mert bejöhet. Önbizalma megingathatatlan, kedélye feltűnően jó, ötletei csak úgy ragyognak, és kész a megvalósításukra. Most attól sem riad vissza, hogy kockáztasson, bármilyen nagy legyen is a tét.

Halak: (február 20. – március 20.)

Egészség, párkapcsolat, pénz – szinte csak ez a három életterület érdekli jelenleg, és mindháromban lesznek változások az év második felében. Ugyanakkor a következő időszakban a pszichoszomatikus betegségekre is hajlamosabb lehet. Ha bármilyen tünetet észlel magán, első lépése a kiváltó ok felkutatása legyen!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

"Ez elfogadhatatlan" – balhé a TV2 stúdiójában, majdnem hazaküldték a műsor sztárját

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

magyarnemzet.hu

Olyan fejlesztés történik Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, amire nagyon régen vártak

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!