EZO

Ennyi pénz üti a markodat 2021-ben – ezt árulja el horoszkópod az anyagi biztonságodról

Vajon mit várhatsz az idei évtől pénzügyi téren? Hogyan érdemes ebben a bizonytalan helyzetben hozzáállni a pénzügyeidhez? Megmondják a csillagok. Neked vajon mit ígérnek 2021-re?
címkék:

A pénz nem csak szerencse dolga. A vagyoni helyzeted attól is függ, hogyan állsz a pénzügyeidhez. Vajon a csillagok támogatnak, és bőséget hoznak neked ebben az évben, vagy inkább nehézségekkel kell majd szembe nézned a pénz terén?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pénzhoroszkóp 01

Fotó: Pixabay.com

Bak (december 22. – január 20.)

Általában jól menedzseled a bevételeidet és a kiadásaidat, de szereted a státusz-szimbólumokat, így szívesen költesz például értékes órára, vagy jó autóra. Az ilyen nagy vásárlások viszont felboríthatják a spórolási terveidet. 2021-ben komoly esélyed van előre lépni a karrieredben, főleg június közepén és az októberben. Ha hajlandó vagy egy kicsit odatenni magad, ez a fizetéseden is meglátszik majd. Gondolkozz reálisan, és mindig olvasd el az apró betűs részt is a szerződésekben! Pénz múlhat rajta!

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A vízöntők egyik részét nagyon érdeklik a digitális befektetések és a kriptovaluták, a másik részük viszont csak a konzervatív, már bizonyított stratégiákban bízik. Ha az utóbbi csoporthoz tartozol, 2021-ben akkor is érdemes egy kicsit újítani a pénzügyi stratégiádon. Május végén és december elején változások jöhetnek a pénzügyeidben – rajtad múlik, hogy előre vagy hátra lépsz!

Halak (február 21. – március 20.)

Idealista természeted gyakran azt diktálja, hogy ne is törődj semmivel, hiszen egyszer úgyis minden rendbe jön. A pénzügyekben azonban nem célravezető ez a fatalista álláspont, itt bizony tervezni kell. Szerencsére jó a szervezőkészséged, és gyakorlatias is tudsz lenni, így, ha elhatározod magad, nem lesz gondod a pénzügyeid menedzselésével. Ebben a változó világban különösen fontos, hogy a földön járj, és alkalmazkodj a változásokhoz. 2021-ben érdemes megtanulnod valami újat, ennek pénzügyi téren is meglesz az eredménye.

Kos (március 21 – április 20.)

Impulzív jegyként hajlamos vagy lendületből költeni a pénzt, és átgondolás nélkül beleugrani komolyabb pénzügyi döntésekbe. Tartsd rajta a szemed a bevételeiden és a kiadásaidon, és vedd észre időben, ha túl sokat költesz. Mielőtt megvennél valamit, gondold át, hogy tényleg szükséged van-e rá? Májusban és novemberben pénzügyi változásokra számíthatsz, így ilyenkor extrán is légy óvatos a költekezéssel és a befektetéssel.

Pénzhoroszkóp 03

Fotó: Pixabay.com

Bika (április 21. – május 20.)

Nem mind arany, ami fénylik, de te azért szereted a luxust. Figyelj, hogy ennek ellenére ne költekezz, és tárgyak helyett inkább az érzelmekre koncentrálj. Idén inkább az időddel bánj nagyvonalúan – a 2021-es változások lehetőséget is adnak majd rá, hogy többet tedd azt, amit szeretsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Szívesen vállalsz kockázatot a pénz terén, most azonban inkább biztonságos költekezési szokások kialakítására van szükséged. Az időnként felbukkanó bizonytalanságod most szerencsés, hiszen ha nem döntesz azonnal, időt nyersz, hogy alaposan átgondold a befektetéseidet. 2021-ben hullámzó év vár rád a munkában, így nem árt kicsit félretenni a nehezebb hónapokra.

Rák (június 22. – július 22.)

Érzelmi alapon költesz, de most nagyon fontos, hogy tárgyilagosan nézd a dolgaidat. Próbálj kicsit takarékosabb lenni, ég gondold át, hogy tényleg annyira kell-e az a holmi, amit épp megvásárolnál. Próbáld máshogy jutalmazni magad, és spórolj. 2021-ben magánéleti változások és az életed irányának megváltozása hozza magukkal a pénzügyi váltást, így jó, ha van egy kis tartalékod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Szereted a luxust, és hajlamos vagy túlköltekezni. Ebben az évben viszont jobb, ha megtalálod az arany középutat a fukarság és a pénzszórás között. 2021 remek év arra, hogy felállíts egy hosszú távon is tartható költségvetést, és ezzel biztos alapot teremts a következő évekre nézve.

Pénzhoroszkóp 02

Fotó: Pixabay.com

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Aprólékosan ellenőrzöd a pénzügyeidet, képes vagy tartani magad a költségvetésedhez, és nagyobb dolgokra spórolni. Ha viszont egyszer-egyszer túlköltekeznél, ne hibáztasd magad: megtalálod a módját, hogy megtakarítsd az elvesztegetett összeget. 2021-ben fordíts nagyobb figyelmet a hiteleidre – ez különösen február közepén, június közepén és decemberben fontos.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Fontos számodra az egyensúly – és ez a pénzügyeidre is igaz. Szereted a szépséget és a luxust, de ésszel költesz – legalábbis a legtöbb esetben. Ha elragadna a költekezés láza, jobb másfelé fordítani a figyelmedet. 2021 változást hozhat a magánéletedben, így érdemes az otthonodban megteremteni a biztos alapokat: lehet, hogy ingatlanbefektetéshez lesz szükséged több pénzre vagy hitelre.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A költekezésben is szenvedélyes vagy, de aztán valahogyan mégis a felszínen maradsz pénzügyileg. Érdemes olyan megtakarítási formát keresned, amely megfékezi a költekezési rohamaidat. Február közepén az Univerzum jelzi majd, merre haladnak a pénzügyeid az év további részében. Hozz hosszú távú döntéseket, és igyekezz befektetni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Szereted nagykanállal falni az életet, és a kockázatvállalás sem áll messze tőled. Szeretsz költeni, és csak később gondolni a pénzre – 2021-ben azonban változékonyabb lehet a pénzügyi helyzeted, így érdemes kicsit visszafognod a költekezést Itt az ideje, hogy stabil befektetésbe fogj.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?