EZO

Önimádó csillagjegyek, akik mindenkit kikészítenek

Minden róluk szól, nem győzik hangoztatni a saját nagyszerűségüket, és ezzel mindenkinek az idegeire mennek. Bizonyos csillagjegyek sokkal hajlamosabbak az önimádatra, mint mások; mutatjuk, kik azok!
  • Szerző:

Önimádó csillagjegyek léteznek; és sokszor az őrületbe kergetik a körülöttük élőket. Túlságosan magabiztosak, sokszor fölényesek, és szeretnek kérkedni az eredményeikkel. Gyakran hiúak a külsejükre, és meg vannak győződve róla, hogy sokkal jobbak, mint mások. Akinek volt már dolga ilyen emberrel, pontosan tudja, hogy milyen fárasztó a közelükben lenni, és könnyen elkönyveli őket beképzeltnek. Vannak csillagjegyek, akik sokkal hajlamosabbak az önimádatra, mint mások; és, ha nem figyelnek, könnyen a szeretteik idegeire mehetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

Sokat figyel befelé a Nyilas

Fotó: pixabay.com

Igazi társasági ember, könnyedén kapcsolódik másokkal, és lelkesedésével, optimizmusával sokakat bátorít. Ha beszélget valakivel, a teljes figyelmét adja, és pontosan ráérez, hogyan segíthet a másik emberen. Ezért is okoz hatalmas csalódást, amikor a saját, belső világa felé fordul, és hirtelen felszínes és nagyképű lesz. A Nyilas fantasztikus partner és barát, ám ehhez a saját érzelmi világát kell rendezze. Sokszor emellett nem jut ideje arra, hogy másokkal is törődjön; ezekben az időszakokban sokkal többet beszél saját magáról, és kevésbé empatikus.

Önző lesz a Halak, ha maga alatt van

Horoszkóp

Fotó: pixabay.com

Az egyik legönzetlenebb csillagjegy a Halak; mindaddig, amíg rendben mennek a dolgai. Mivel hiperérzékeny, könnyen magára vesz mindent, megsértődik; és ilyenkor a rossz érzéseit bizonyítási kényszerrel kompenzálja. Például elkezd dicsekedni a környezetének a külsejéről, az eredményeiről, és folyamatosan elismerésre vágyik. Bár egyébként visszahúzódó, a külsejére mindig kínosan ad: mindig alkalomhoz illően öltözik, és tökéletes a frizurája.

Szereti a dicséretet a Kos

Fotó: Pixabay.com

Bátor és dinamikus személyiség, akinek mindig vannak céljai; és el is éri őket! Nem riad meg az új kihívásoktól, sőt, keresi őket, és imádja, amikor leküzd egy újabb akadályt. Sokakat irritál azzal, hogy pontosan tudja, milyen pozitív tulajdonságai vannak, és szereti is ezeket hangoztatni. Szereti, ha a környezete elismeri, és a dicséret szárnyakat ad neki. Hajlamos az önzőségre, ha úgy érzi, hogy még nem elég tökéletes.

Valójában nagyon is hiú a Rák

Fotó: Pixabay.com

Ő lenne az utolsó, akiről feltételezné az ember, hogy előkelő helyet foglal el az önimádó csillagjegyek között. Hiszen a Rák visszahúzódó, félénk és sérülékeny; ám emellett nagyon kényes arra, mások mit gondolnak róla, és szeretnek jó színben feltűnni a környezetük előtt. Titkon arra vágynak, hogy mindenki elismerő szavakat mondjon róluk; és ha ehelyett kritikát kapnak, nagyon meg tudnak sértődni.

Az Oroszlán mindenben a legjobb

Fotó: Pixabay.com

Legalábbis ezt gondolja magáról, és ettől a hitétől lehetetlen eltántorítani. Mindent megtesz azért, hogy a középpontban legyen, és nincs olyan dolog, amit ne csinálnának jobban másoknál – legalábbis szerinte. Nem jön zavarba, ha elismerő szavakat kap, sőt, valójában nagyon is szeretné, hogy a környezete istenítse őt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?