EZO

Veszélyes csillagjegyek? Mutatjuk, kiben nehéz megbízni

Akadnak emberek, akikben egyszerűen lehetetlen megbízni. Ne alapozz rájuk semmit! De vajon kik ők?

Veszélyes csillagjegyek, akikben nagyon nehéz megbízni. Vannak olyan emberek, akikről nehéz megállapítani, hogy milyenek is valójában. Olyan régen hordanak álarcot, és nem is egyet, hogy nehéz őket kiismerni. Talán már ők sem tudják, kik ők valójában. Az alábbi három csillagjegyre jobb, ha odafigyelsz, veszélyesek lehetnek, és megbízhatatlanok. Kik ők?

Ikrek csillagjegy

Ikrek csillagjegy
Fotó: pixabay.com

Rák

A Rák nagyon kedves, családszerető, sok jó tulajdonsága van. Ezzel szemben érdemes vele vigyázni, mert bár kitárja a szívét, de ha bármi nem tetszik neki veled kapcsolatban, akkor durván képes hátbatámadni. Jobb vele nem ujjat húzni! Ha megteszed, akkor aztán előkerül minden eszköz, pletykálkodik, kavar a hátad mögött. Jobb, ha óvatos vagy és nem bízol meg benne rögtön.

Ikrek

Eleve kettős személyiséggel rendelkezik és erősen befolyásolja a hangulata. Hajlamos nagyon nagy vidámságra és a depresszióra. Roppant nehéz benne megbízni, mert egy perc alatt változtat a programjain. Jobb, ha nem vársz rá, nehéz vele időpontot is megbeszélni. Rossz hangulatában képes bárkit, bárhol otthagyni. Amikor nagyon jó a kedve szárnyalhatsz vele, ha pedig mélyen van, akkor jobb elkerülni. Ha ezt el tudod fogani, akkor lehet vele jó kapcsolatod, egy biztos, megbízni benne elég nehéz!

Skorpió

Skorpió képes a szükségleteit mindenek elébe tenni. Ha neki van rád szüksége, akkor nyerő helyzetben vagy, de ő a saját prioritását eléd fogja helyezni. Nagyon segítőkész, de ne számíts rá, tudd, hogy nem biztos, hogy ott lesz, amikor kell. Vagy befut és odateszi magát, vagy meg sem jelenik. Lényeg, hogy ne alapozz rá semmit! Ezzel a tulajdonságával sokakat megbánt, de ha tisztába vagy vele, hogy ilyen, akkor nem érhet csalódás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?