YESSS

Ennek a három csillagjegynek elhozza a szerelmet a Mars Vénusz együttállás

Ma különleges nap van. Megpillanthasz valakit, akit nem tudsz elengedni. A bolygók három csillagjegynek kedveznek, szerelmet, szenvedélyt hoznak el.

Hamarosan érkezik a szerelem, hiszen vannak különleges pillanatok, amikor a csillagok állása és energiája nagy hatással lehet az élet alakulására. A mai nap is ilyen különleges. A Mars és a Vénusz bolygó együtt áll az Oroszlán jegyében. Sokak számára ez a nap a találkozások és az egymásratalálás napja lehet. Semmi nem történik véletlenül. Neked is betoppanhat ma a szerelem az életedbe. Most megtudhatod, melyik három csillagjegy szülőttjének lesz szerencséje. Minden jel arra utal, hogy érkezik a szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Horoszkóp

Horoszkóp Fotó: Shutterstock

Oroszlán

A szerelem és az erotika színezi be a mai napodat. Nagyon erős a kisugárzásod, így ha szingli vagy, a bolygóállások most neked kedveznek. Beléphet egy igazi nagy szenvedély az életedbe. Mindent elsöprő energiákkal toppan be a várva vár érzés és a a partnered. Ez az időszak nem a flörtről szól, elhatalmasodik rajtad a mély érzés, persze udvarólni vagy az udvarlást fogadni kötelező! Átjárnak a szeretet energiái, járj nyitott szemmel a mai napon. Ebből a találkozásból még bármi megszülethet.

Skorpió

Ez a különleges bolygóállás számodra igen érdekes kapcsolódást hozhat létre. Karmikus, elkerülhetetlen találkozásban lehet részed. Lehet munkahelyi flört és lehet belőle egy nagy szerelem. Izgalmas napod van, ha a kalandozás mellett döntesz, légy óvatos! Az energiák támogatnak, minden úgy áll össze ma, mintha a világegyetem egy puzzle-t rakna össze. Csak arra ügyelj, kivel kerülsz kapcsolatba, házas embert most is jobb, ha kihagyod az életedből. Viszont az elkerülhetetlen történeketek az életben nem ritkák.

Nyilas

A mai napon szinte észrevétlenül habarodhatsz bele valakibe. Egyáltalán nem várt esemény ez. Egyszer csak ott találhatod magad egy párkapcsolatban. A Mars Vénusz összehangol benneteket, a szikra ott lesz a kellő pillanatban, így a lelketek felismerik egymást egy szempillantás alatt. Ez most nem egy könnyed szerelmi kapcsolat, hanem komolyabb rendeltetésű találkozás. A ti döntésetek, hogy mennyit tanultok együtt és meddig tart a közös utatok. Csodák bermelyik percben történhetnek. A horoszkóp nem hazudik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?