Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.07.11.

Megérkezett a nyár legforróbb horoszkópja, így talál rád a szerelem

Remek időszak ez az ismerkedésre, baráti összejövetelekre, kötetlen beszélgetésekre és persze az új kapcsolatok kialakítására.

A nyár túlfűtött érzelmek és a szenvedélyek időszaka, a levegőben vibráló szexualitás és a fülledt, romantikus esték mindenkinek felpezsdítik a vérét. A nyári horoszkóp szerint idén nyáron nem csak a szingliknek, de a párkapcsolatban élőknek is izgalmasabb napokat ígérnek a csillagok. A június végi bolygóállások főként a romantikus vágyakat erősítik fel, valamint elősegítik a könnyed ismerkedést, hogy laza és feszültségmentes beszélgetésekben legyen részünk. Július végén a Vénusz bolygó az Oroszlán jegyébe lép, ami felkorbácsolja a szenvedélyeket és igazán izgalmassá teszi a nyár második felét.

3 csillagjegy, aki tavasszal visszakapja régi nagy szerelmét
Fotó: pixabay.com

Váratlan találkozások, fellobbanó szikrák, sorsfordító érzelmek várnak az egyedülállókra, de a párkapcsolatban élők is átélhetik a szerelem és a testiség egy újabb fokát, ha megélik a romantikus pillanatokat és szabadon engedik a vágyaikat.

Kos

A Kos szerencsés helyzetben van idén, mert a Mars helyzete felerősíti szexuális késztetéseit, és ez nem nagyon hagyja tétlenkedni. Készüljön fel arra, hogy bármi megtörténhet! Ha nincs párja, eleinte csak flörtökbe bocsátkozik, de később derült égből villámcsapásként találhat önre a szerelem, mely egy szenvedélyes és izgalmas időszak lesz az életében.

Bika

A nyári hónapok sok meglepetéssel szolgálhatnak a Bika-szülött számára. Könnyen új kapcsolatba bonyolódhat, de egészen váratlan módon. Ez a nem várt viszony viszont fenekestül felforgathatja az életét, úgyhogy lesz tennivalója bőven. Az biztos, hogy nem sok szabad estéje lesz, ezért még most pihenjen rá az elkövetkező időszakra.

Ikrek

A párkapcsolatban élő Ikrek egyre több ötlettel és tervvel áll elő a nyáron, ami nem csak izgalmas fordulatokkal kecsegtet számukra, de össze is kovácsolja a kettejük között lévő köteléket. A szingli Ikrek hódítást hódításra halmoznak, tudat alatt már szinte arra a mindent elsöprő szerelemre készülnek, ami számukra meghatározza az év hátralévő részét is.

Rák

A Rák csillagjegy szülöttének rendkívül figyelmes és kitartó hódolója akad, és meglepő módon még a jelenlegi párkapcsolatát is hajlandó feláldozni ezért az új, mámoros érzésért, amit az újdonsült szerelem érzése nyújthat neki. Döntése azonban ne legyen elhamarkodott, akár továbblép, akár marad, észérvekre is támaszkodjon, ne csak az érzésire.

Oroszlán

A nyári időszak komoly fordulatot hozhat az Oroszlánnak, mivel az égi jelek szerint egy titkos kapcsolat van kibontakozóban. Talán egy munkahelyi kolléga vagy párkapcsolatban élő személy csavarja el a fejét, melyből egy szenvedélyes viszony alakulhat ki. Nem lesz könnyű dolog hosszú távon fenn tartania a kapcsolatot, de ha sikerül, igazi főnyereményre tesz szert.

Fotó: pexels.com

Szűz

A nyár beköszöntével esélye nyílik a Szűznek arra, hogy végre nagy változás álljon be a magánéletében. Most érkezhet meg az a lendület a számára, amellyel esetleg egy új kapcsolat is kopogtathat az ajtaján. Érdemes azonban először a saját lelkivilágával foglalkoznia, hogy amikor eljön a pillanat, tökéletesen készen álljon érzései befogadására.

Mérleg

Sziporkázó hangulatával és jó megjelenésével akármerre megy, mindenhol nagy sikere lesz a Mérlegnek egész nyáron. Pozitív kisugárzásának köszönhetően elbűvölheti a környezetét és rengeteg új kapcsolatot alakíthat ki, mélyíthet el. Ez az időszak kiváló lehetőséget nyújt neki arra, hogy elcsavarja választottja fejét, legyen szó régi vagy új ismeretségről.

Skorpió

A csodás, meleg nyári napok ellenére a Skorpió-szülött könnyen befelé fordulhat a hónap elején. Vigyáznia kell arra, hogy a negatív energiák ne uralkodjanak el a hangulatán. Foglalkozzon kicsit a saját testi és lelki szükségleteivel, hogy a hónap végére megújulhasson. Így több lehetősége is lesz arra, hogy a nyár folyamán romantikus viszonyba bonyolódhasson.

Nyilas

Nyáron új szintre vagy akár szintekre léphet kedvesével, és minden egyes elkövetkező állomás érzelmileg is tovább erősítheti a párkapcsolatukat. A szingli Nyilasnak új szerelem van a láthatáron, ha sikerül kilépnie a komfortzónájából és ismerkedésre adja a fejét, rátalálhat arra a személyre, aki igazi felüdülést jelent majd az eddig párkapcsolataihoz képest.

Bak

Ahhoz, hogy a nyári hónapok kedvezzenek a romantikának, szüksége lesz arra, hogy először magára koncentráljon, és a helyére tegye az értékrendjét. Át kell gondolnia az életét, hogy merre tart, mik a céljai, nehogy meggondolatlanul belevágjon valamibe. Ha már letisztázta magában, mit is szeretne valójában, sokkal tudatosabban keresgélhet a jelöltek között.

Vízöntő

Úgy tűnik, hogy a Vízöntő ezen a nyáron végre lezárhat egy korszakot és új fejezetet nyithat az életében. A lehető legjobbkor, mert most van esélye arra, hogy találkozzon valakivel, aki nem csak egy rövid kalandot jelent számára, hanem akár hosszú távon is részese lehet a mindennapjainak. Maradjon mindig nyitott és aktív, hogy legyen lehetősége ismerkedni.

Halak

A Halak-szülött idén nyáron csábító és ellenállhatatlan kisugárzása miatt lubickolni fog a szerelemben. Izgalmas kalandokra és ismeretségekre készülhet, azonban az elismerő pillantások mögött meg kell találnia az igazi érzelmeket. Szerencsére lesz lehetősége válogatni, ne kapkodjon, élvezze ki minden pillanatát, idővel pedig képes lesz megfelelően dönteni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

metropol.hu

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!