ÉLETMÓDI

Sose kövesd el ezt a szarvashibát, ha éppen megcsalod a párodat

A félrelépés legkellemetlenebb pillanata, amikor a hűtlen fél valamilyen amatőr hiba miatt bukik le. Egy internetes fórumon többen is elárulták, hogyan jöttek rá, hogy tilosban jár a párjuk.

Banális félrelépés – banális hibával

„Átszaladt a szüleihez, de egy sürgős telefon miatt utána mentem. A vendégszobából került elő, és nem volt egyedül. Végül kiderült, hogy nem ez volt az első félrelépés. Az anyóséknak külön megköszöntem, hogy falaztak neki, mielőtt beadtam a válópert.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy nő megjelölte a férjemet a Facebookon, egy buliban készült képen. Jobban megnéztem a képet, és tényleg rajta volt, nem józanul. Egy másik nőt ölelgetett. Abban az időpontban, amikor elvileg a szülei házát segített felújítani, ezért lépett le pár napra otthonról.”

Félrelépés 01

Néha a legbanálisabb módon derül ki a csalás
Fotó: Pixabay.com

„Egy időben állandóan veszekedtünk a barátommal, de a sokadik perpatvar után hirtelen nagyon kedves lett, szinte leste a kívánságaimat. Hamar gyanús lett a dolog, és elég volt kicsit körbekérdeznem a barátainál, hogy kiderüljön az igazság: összejött egy másik nővel, de még nem tudta eldönteni, melyikünket válassza. Ezért udvarolt körbe két félrelépés között.”

Amikor lebuktat a telefon

„A férjem a legbanálisabb módon bukott le: hamarabb értem haza, és ágyban találtam egy lánnyal. Volt képe azzal védekezni, hogy kiborult, mert betöltöttem a negyvenet, ezért gyorsan felszedett egy alig húszéves lánykát.”

„Megálltam mögötte, amikor a legjobb barátjával csetelt. Épp arról beszélgettek, hogy vajon elhagyjon-e engem azért a másik nőért, akivel a múltkor lefeküdt. Félrelépés és dilemmázás helyett inkább engem kellett volna megkérdeznie erről. Tíz perc múlva már csomagolt is.”

Nekem adta a régi telefonját, de elfelejtett kitörölni pár sms-t, amit egy másik nőtől kapott.”

„Meg akartam viccelni a feleségem, ezért csináltam egy félmeztelen képet magamról, és elrejtettem a telefonjában. Amikor kinyitottam a galériát, találtam pár képet, amin egy másik férfit ölelget. Nem volt kellemes meglepetés, de legalább kiderült a félrelépés.”

„A feleségem a családi számítógépen jelentkezett be egy online társkeresőre. Legalább jelentkezett volna ki, mielőtt átadta a gépet, hogy elintézzek néhány hivatalos ügyet.”

Félrelépés

A telefonjuk nagyon gyakran buktatja le a tilosban járókat
Fotó: Pixabay.com

„A férjem éjszaka kiment a mosdóba, és épp akkor érkezett egy üzenet a telefonjára. Nem kellett volna elolvasnom.”

Hogy gondolhatták, hogy nem derül ki a félrelépés?

„Az ex-barátnőmmel a kapcsolatunk elején egy másik párral laktunk közös albérletben. Hamar kiderült, hogy a lakótárs-pár férfi tagjával kavar. Nehéz lett volna nem észrevenni, hogy izzott közöttük a levegő. Nem is tudom, hogy gondolhatták, hogy nem derül ki két perc alatt a félrelépés.”

„Az egyik gyerekem súgta meg, hogy lesz egy féltestvérük, de az apjuk szerint nekem nem szabad elárulniuk.”

„Találtam egy fél pár fülbevalót a kocsiban. Ilyen ízléstelen darabot biztosan nem hordanék, így elkezdtem faggatózni. A férjem nem tudott sokáig tagadni, hamar napvilágra került a félrelépés.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?