ÉLETMÓDI

Durva: az anyós buktatta le saját fiát

Erre tényleg nem számított a gyanútlan férj. Na és persze a feleség sem.

Alig jutott szóhoz a nő a meglepetéstől, amikor valami egészen furcsa dolgon kapta rajta saját anyósát. Az internetes fórumon megosztott történtből kiderül, hogy a kisgyermekes családban szerencsére irigylésre méltó szeretet és harmónia uralkodik, gyakran töltik együtt a hétvégéket, bár most természetesen a szokottnál elővigyázatosabban és ritkábban, amíg a járvány véget nem ér. A fiatal anyuka és párjának édesanyja szinte már barátnői viszonyt ápolnak, éppen ezért érte váratlanul a nőt a látvány: amikor látogatóban volt náluk anyósa, rajtakapta, amint ékszeres dobozában turkál, és zsebre tesz néhány darabot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hirtelen nem is tudta, mitévő legyen, nem mert szólni miatta, de rendkívül kellemetlenül érintette a látvány. Néhány napig bírta csak magában tartani, végül megosztotta gyermekének apjával, hogy mit vett észre. A férfi pedig hirtelen zavarba jött, kisvártatva pedig hatalmas nevetésben tört ki.

Mint kiderült, karácsonykor szerette volna megkérni párja kezét, és abban kérte saját édesanyja segítségét, hogy vizsgálja meg női szemmel szerelmének ékszereit. Így szeretett volna meggyőződni róla, hogy az eljegyzési gyűrű nem csak méretben lesz megfelelő, de valóban tetszeni is fog majd párjának. Mivel meglepetésnek szánta a dolgot, ezért anyukáját kérte meg női segítségnek, aki örömmel részt is vett az akcióban ideiglenesen elcsenve pár gyűrűt, hogy együtt vehessék azokat szemügyre a leendő férjjel.

Az anyós, pontosabban leendő anyós tehát ügyetlenkedésével lebuktatta a férfi romantikus tervét, de legalább az ékszerek visszacsempészésével nem kellett már bajlódnia és ügyetlenkednie, a történet vége pedig igazi karácsonyi happy end lett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?