ÉLETMÓDI

Durva, amit a szomszéd művelt a fiatal anyukával - ilyet még nem hallottál

Elképesztő, mit engedett meg magának a ház gondnoka.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal anyuka újonnan költözött egy angliai nagyvárosba, és a neten osztotta meg, milyen furcsa és ijesztő helyzetbe keveredett.

A fiát egyedül nevelő harmincas nő egy munka miatt költözött a belvárosba, egy társasházban talált magának albérletet, és szerencsére egészen jutányos áron sikerült kifognia egy kellemes lakást, kedves szomszédokkal. A lakóközösség barátságos volt az első perctől kezdve, a környék nyugodt, ráadásul a lakás jó helyen van a közlekedés szempontjából, és az iskola is csak néhány utcával arrébb esik. Tehát tökéletesnek tűnt a választás.

A lépcsőházban mindenki segítőkésznek bizonyult, és a főbérlő is azt a tanácsot adta, hogy a földszinten lakó gondnokot nyugodtan keresse az anyuka bármilyen ügyben. Valóban jól is jött ez a tanács, mivel a férfi már az első hetekben segített megszerelni a csapot, beüzemelni a klímát és egyszer, amikor elutazott anya és fia, őrá lehetett bízni a növények locsolását is, mivel a tulajdonos úgyis adott neki korábban kulcsot, és megbízható alaknak tűnt.

Csakhogy hamarabb értek haza a nyaralásból a nő és gyereke... LAPOZZ!


Az út alatt sajnos különösen hűvösre fordult az idő, ezért hamarabb hazaindult az anyuka, mint ahogyan tervezte. Amikor belépett a lakásba, legnagyobb megdöbbenésére anyaszült meztelen találta bent a gondnokot, aki éppen a hűtőből szolgálta ki magát, miközben a nappaliban hangosan szólt a tévé. Még csak zavarba sem jött a betoppanó lakótól, hanem befejezte a szendvicset, amibe belekezdett, komótosan felvette a nadrágját, és kedves mosollyal távozott.

A nő annyira megdöbbent, hogy szóhoz sem tudott jutni. A zárat viszont valamilyen átlátszó ürüggyel lecserélte, mert undorodott a gondolattól is, hogy meztelenül mászkál a lakásában egy idegen.

A tulajdonos azonban az új zárhoz is kért tőle kulcsot, és mint kiderült, ebből is adott a gondnoknak, mert számára ez volt a megszokott és megnyugtató. És hogy hogyan derült ki mindez? Hát úgy, hogy ismét rajtakapta a gondnokot otthonában a nő, méghozzá újra meztelenül, ezúttal éppen a kanapén heverészve.

Próbált beszélni a dologról a tulajdonossal, de ő semmi kivetnivalót nem látott a helyzetben, azt mondta, ez bizony a gondnok hóbortja, de soha senkinek nem okozott semmi gondot, így szemet huny a lakóközösség a bizarr szokása fölött. Érthető okokból viszont az anyuka egyáltalán nem szeretne újra hasonló helyzetbe keveredni. Megakadályozni azonban a jelek szerint nem nagyon tudja a szituációt, elköltözni pedig alig van esélye, mert sokkal rosszabb környéken találna csak hasonló áron ilyen méretű és berendezésű lakást. Úgyhogy jelenleg a hirdetéseket bújja, és lehetőleg annyi időre hagyja csak el az otthonát, amennyire nagyon szükséges: nehogy megint valamilyen meglepetés érje, mikor hazaér...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?