Létrehozva: 2021.08.04.

Megérkezett az augusztusi horoszkópod, nem várt fordulat jöhet

Az augusztus erőteljes kozmikus energiái minden csillagjegyre hatással vannak. Szívből jövő alkotás, újítás van a levegőben. Neked vajon mit ígér az augusztusi horoszkóp?

Augusztus 22-én a Vízöntő jegyében áll a telihold – a Napnak pedig idén ez az utolsó napja az oroszlán jegyében. A Vízöntő jegy energiái egyébként is erősek ebben az évben, de augusztusban különösen érezhetővé válnak a jegy újító, alkotó erői. Ráadásul önmagunk mélyebb megértésén is sokat dolgozunk mostanában. Megmutatjuk, melyik csillagjegynek mit ígér az augusztusi horoszkóp.

A nyár utolsó hónapja minden csillagjegynek sikereket ígér (Fotó: pixabay.com)

Kos: egyre hatékonyabb vagy

Ebben a hónapban a legjobb napod augusztus 18.-án várható, amikor a jegy uralkodó bolygója, a Mars és a kommunikációt irányító Merkúr együtt áll a Szűz jegyében. Ez segít, hogy élesen összpontosíts arra, amit fontosnak tartasz, és új megoldásokat találj. Rátalálhatsz például egy igazán hatásos edzésprogramra, de a munkádban is egyre hatékonyabb lehetsz.

Bika: keresd a szokatlan megoldásokat

A legjobb napjaid augusztus 17 és 21. közé esnek ebben a hónapban. Az augusztusi horoszkóp azt ígéri, hogy sok, pozitív irányú változásban lesz részed. Mivel a Bika jegyűek nehezen váltanak, azzal veheted át az irányítást a dolgok felett, hogy a változások egy részét te kezdeményezed. keresd a szokatlan megoldásokat, és a jutalmad nem marad el.

Minden csillagjegyre hatnak a hónap erőteljes energiái (Fotó: pixabay.com)

Ikrek: az augusztusi horoszkóp racionális napokat ígér

A legjobb napjaidat augusztus első hetében éled meg ebben a hónapban. A Merkúr ebben az időszakban együtt áll a Nappal, ami ennek a csillagjegynek azt jelenti, hogy az agyad veszi át az irányítást. Sokkal racionálisabb napokat élsz át, mint általában, hirtelen fontos lesz számodra az intellektuális fejlődés és a tanulás. A kommunikáció terén azonban jobb, ha óvatos vagy.

Rák: pénzt jósol az augusztusi horoszkóp

A legjobb napodat ebben a hónapban augusztus 22.-én éled át. Ennek az időszaknak a második teliholdja a pénzügyeidre világít rá. Az augusztusi horoszkóp szerint áttörést érhetsz el a pénzügyeidben, és arra is rájössz, mikor érdemes egyedül belevágni valamibe, és mikor jobb másokkal együttműködni a cél érdekében.

Oroszlán: ez a te időd

Az augusztus az oroszlánok időszaka – augusztus 8.-án viszont a Nap és az újhold is az Oroszlán jegyében jár. ez pedig extra csillogást és extra bátorságot hoz az életedbe. Érdemes most, ezzel a bátorsággal felvértezve megfogalmazni a céljaidat. Gondold át, mit akarsz bevonzani az életedbe, és lépj rá a saját utadra!

Szűz: ideje kilépni a reflektorfénybe

A legjobb napod ebben a hónapban augusztus 11., amikor a jegyed uralkodó bolygója, a Merkúr a Szűz jegyébe lép. Ez számodra azt jelenti, hogy bár az utóbbi hónapokban úgy érezhetted, hogy kicsit háttérbe szorul az egyéniséged, most végre ideje kilépni a reflektorfénybe. Az augusztusi horoszkóp azt ígéri neked, hogy bármibe fogsz, legyen az a munkád vagy egy új hobbi, most könnyebben haladsz előre.

Mérleg: az augusztusi horoszkóp szerint örömteli hónapod lesz

A hónap legjobb napján, augusztus 16.-án a csillagjegyed uralkodó bolygója, a Vénusz a jegyed területére ér. Ez azt jelenti, hogy könnyed és örömteli módon haladhatsz előre az élet minden területén. Az augusztusi horoszkóp olyan pozitív kisugárzást ígér neked, amit a többiek is észrevesznek majd. Amit csak szeretnél, könnyedén áramlik feléd.

A hónap komoly felismeréseket, mély beszélgetéseket hozhat (Fotó: pixabay.com)

Skorpió: mély beszélgetéseket hoz az augusztusi horoszkóp

A hónap legjobb napján augusztus 11.-én a szerelem és a szeretet mélyebb rétegeit láthatod meg. Mély beszélgetéseket folytatsz majd a hozzád közel állókkal mindarról, ami valóban érdekel. Ezek a beszélgetések pedig egy érzelmileg gazdagabb élethez vezethetnek el.

Nyilas: a kreatív energiák ideje

Az augusztusi horoszkóp szerint a hónap legjobb napját augusztus 19.-én éled át. Ebben az időszakban felszínre tör a művészi éned, és minden, amit alkotsz – legyen az akár csak egy ünnepi teríték – magán fogja viselni a kezed nyomát és az egyediségedet. Csak egyre vigyázz: szánj időt a pihenésre is, nehogy kiégj.

Bak: siker van a levegőben

Augusztus 23-án, amely a hónap legjobb napja számodra, siker van a levegőben. Legyünk őszinték, egy gyakorlatias Bak-szülött semmit sem értékel jobban, mint ha megkapja a jól megérdemelt jutalmat a kemény munkáért. Most pedig ennek van itt az ideje: végre úgy érezheted, hogy megfelelően értékelik az erőfeszítéseidet.

Az Univerzum most támogat abban, hogy elérjük a céljainkat (Fotó: pixabay.com)

Vízöntő: az augusztusi horoszkóp szerint változás várható

A hónap legjobb napjain, augusztus 17 és 21 között az Uránusz a Bika jegyében mozog visszafelé. Az Uránusz a váratlan helyzetek bolygója is, ez pedig számodra is változásokat hoz, mégpedig az otthon vagy a megállapodottság területén. Hirtelen szabadságot és függetlenséget tapasztalsz meg, ami nem áll ellentétben a csillagjegyed alaptulajdonságaival. Lehet, hogy késztetést érzel majd arra is, hogy alaposan átrendezd a lakásodat.

Halak: a kapcsolatok állnak a középpontban

A hónap legjobb napja augusztus 9. lesz számodra. Ekkor a kapcsolatok állnak majd az életed középpontjában. Legyen szó akár üzleti, akár magánéleti kapcsolatokról, mindenképp elmélyülnek a kötelékek. Érezni fogod, ki jelent valóban sokat neked – ezek az emberek hosszú távon is az életed részei maradnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Miért rúgta ki a jóbarátját Novak Djokovics?

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

mandiner.hu

Ez lesz Tokaj egyik szégyenfoltjának helyén

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep