Létrehozva: 2021.07.22.

Ennek a három csillagjegynek alaposan felkavarja szerelmi életét a Szűz jegyébe lépő Vénusz

Ez a három csillagjegy nagy lehetőséget kap a szerelem terén. Különleges energiákat hoz most a Vénusz. Lássuk, kinek kedveznek most a csillagok.

Szerző Sors Edina

Alaposan megváltozik most a csillagjegyek szerelmi élete, mert belépett a Vénusz a Szűz jegyébe. Ha érteni szeretnéd mit is jelent ez, tudnod kell, hogy milyen energiákat képvisel a Vénusz. A szeretet a szépség, elégedettség és a harmónia energiáit közvetíti a párkapcsolatokban. A Szűz jegyében tartózkodik most egy ideig, és ebben az időszakban áldásos, szeretetteljes módon segít az alábbi három csillagjegynek. Rendezi a konfliktusokat, de az is lehet , hogy romantikus kalandokat hoz, mielőtt elhagyja a Szűz jegyét. Kiknek hoz igazi nagy változást most? Íme a három csillagjegy.

Fotó: Shutterstock

Bika

Ha ebben a jegyben születtél, egészen biztosan érzed, hogy ideje valaminek megmozdulnia a szerelem terén. Szinte ki vagy éhezve a változásra. Ideje a helyére rakni mindent, mert nem jó, ha a párkapcsolatban állóvízben ücsörögsz, de azt sem, ha éppen káosz uralkodik körülötted. A Vénusz energiája biztat téged konfrontációra, de ennek célja a későbbi harmónia megteremtése. Vedd észre, hogy a konfliktusod belülről fakad. Ha hiszel a szerelmedben, akkor a szeretetet használd fel alapnak építő jelleggel. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor a vénuszi energia nyitott, őszinte kommunikációjával tudsz rendet teremteni a kialakult káoszban. Tisztázd le a kapcsolataidat!

Szűz

Nem véletlen, hogy neked is megkavarhatja az életed a Vénusz a Szűzben. Finomhangolja a szerelemi életed. Úgy érzed, nincs rejtegetnivalód, és abból is eleged van, hogy a párod egy ideje a némaság mögé bújik. Itt az ideje, hogy kihúzd belőle, mi az, amit érez, és te is kiteregesd a lapjaidat. Egyszerűen dobni fogja az élet ennek lehetőségét; nem kell erőszakkal tisztázni a dolgokat. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor ebben az időszakban romantikus kapcsolatot hozhatnak az energiák. Ne állj ellen az adódó alkalomnak.

Bak

A párkapcsolatban is a tökéletesre törekszel, és ezúttal talán ez meg is történhet. Miért is érnéd be a közepessel, ha végre megadja a legjobbat az élet. Lehet, hogy most pokoli önvizsgálatot kell tenned, de részedről nem gond, hogy küzdj, és megfizesd az árát annak, amit szeretnél. A szerelem egy elsöprő érzés, és te képes vagy magadon dolgozni érte. Így aztán könnyen bevonzod az igaz szerelmet. Ennek jött el most az ideje. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor a Vénusz abban segít téged, hogy a szükséges érzelmi átalakulásokat megtedd: rendezd magad körül a dolgokat. Pontosan tudod mit kell tenned a saját és a partnered szerelmi életének megmentése érdekében. Közösen munkálkodhattok most ezen a téren. Fantasztikus romantikus napok lesznek a megérdemelt eredmények.

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

ripost.hu

A markáns lehűlés csak a kezdet volt: még rosszabb, ami jön!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít