EZO

Ennek a három csillagjegynek alaposan felkavarja szerelmi életét a Szűz jegyébe lépő Vénusz

Ez a három csillagjegy nagy lehetőséget kap a szerelem terén. Különleges energiákat hoz most a Vénusz. Lássuk, kinek kedveznek most a csillagok.
címkék:

Alaposan megváltozik most a csillagjegyek szerelmi élete, mert belépett a Vénusz a Szűz jegyébe. Ha érteni szeretnéd mit is jelent ez, tudnod kell, hogy milyen energiákat képvisel a Vénusz. A szeretet a szépség, elégedettség és a harmónia energiáit közvetíti a párkapcsolatokban. A Szűz jegyében tartózkodik most egy ideig, és ebben az időszakban áldásos, szeretetteljes módon segít az alábbi három csillagjegynek. Rendezi a konfliktusokat, de az is lehet , hogy romantikus kalandokat hoz, mielőtt elhagyja a Szűz jegyét. Kiknek hoz igazi nagy változást most? Íme a három csillagjegy.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Bika

Ha ebben a jegyben születtél, egészen biztosan érzed, hogy ideje valaminek megmozdulnia a szerelem terén. Szinte ki vagy éhezve a változásra. Ideje a helyére rakni mindent, mert nem jó, ha a párkapcsolatban állóvízben ücsörögsz, de azt sem, ha éppen káosz uralkodik körülötted. A Vénusz energiája biztat téged konfrontációra, de ennek célja a későbbi harmónia megteremtése. Vedd észre, hogy a konfliktusod belülről fakad. Ha hiszel a szerelmedben, akkor a szeretetet használd fel alapnak építő jelleggel. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor a vénuszi energia nyitott, őszinte kommunikációjával tudsz rendet teremteni a kialakult káoszban. Tisztázd le a kapcsolataidat!

Szűz

Nem véletlen, hogy neked is megkavarhatja az életed a Vénusz a Szűzben. Finomhangolja a szerelemi életed. Úgy érzed, nincs rejtegetnivalód, és abból is eleged van, hogy a párod egy ideje a némaság mögé bújik. Itt az ideje, hogy kihúzd belőle, mi az, amit érez, és te is kiteregesd a lapjaidat. Egyszerűen dobni fogja az élet ennek lehetőségét; nem kell erőszakkal tisztázni a dolgokat. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor ebben az időszakban romantikus kapcsolatot hozhatnak az energiák. Ne állj ellen az adódó alkalomnak.

Bak

A párkapcsolatban is a tökéletesre törekszel, és ezúttal talán ez meg is történhet. Miért is érnéd be a közepessel, ha végre megadja a legjobbat az élet. Lehet, hogy most pokoli önvizsgálatot kell tenned, de részedről nem gond, hogy küzdj, és megfizesd az árát annak, amit szeretnél. A szerelem egy elsöprő érzés, és te képes vagy magadon dolgozni érte. Így aztán könnyen bevonzod az igaz szerelmet. Ennek jött el most az ideje. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor a Vénusz abban segít téged, hogy a szükséges érzelmi átalakulásokat megtedd: rendezd magad körül a dolgokat. Pontosan tudod mit kell tenned a saját és a partnered szerelmi életének megmentése érdekében. Közösen munkálkodhattok most ezen a téren. Fantasztikus romantikus napok lesznek a megérdemelt eredmények.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?