EZO

Ez a 3 csillagjegy augusztusban teljesen új életet kezd, te köztük vagy?

Hamarosan itt az augusztus, ideje figyelmet szentelni arra, mit mutatnak a csillagok. Ennek a három csillagjegynek teljes átalakulást ígérnek az égiek.

Három csillagjegynek hatalmas változás áll be az életében. A nyár utolsó hónapjában a meleg időjárás mellett, hihetetlen fordulatra számíthatnak egyesek. Tiszta lappal indulhatnak neki az ősznek. A csillagok kísérik útjukat, segítenek energiájukkal. Vajon neked is sorsfordító hónapod lesz? Ez a három jegy számíthat egy teljesen új életre. Íme az augusztusi horoszkóp,

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szűz

Horoszkóp

Horoszkóp: Szűz
Fotó: pixabay.com

Ez a hónap nagyon kreatív energiákat hoz a Szűz számára. A Mars pedig feszültségeket generál benne. Nagy eséllyel borítja fel a teljes életét a bolygók állása. Jobb ezt előre tudni, fel lehet rá készülni. Egy biztos, szinte mindenből jól jön ki a Szűz, egy hónap alatt hihetetlen, mi megy majd végbe. Párkapcsolati, egészségügyi és munkaügyi téren is új világba találja magát. Nem biztos, hogy munkahelyet vált, de lehet, hogy másik beosztásba kerül. Nem feltétlenül csak a végletekbe kell gondolkodni. Jó megoldás, ha teret enged a változásnak és nem épít magának akadályokat. Lehet még egy friss szerelem, vagy egy kaland is rátalál.

Mérleg

Horoszkóp

Horoszkóp: Mérleg
Fotó: pixabay.com

Sikerekben gazdag hónap ez a Mérlegnek. Bár a hónap elején magánéletben enyhe visszaesést észlelhet. Hullámzó hangulatai ellenére, úgy alakulnak a dolgai, hogy mindent összevetve ez egy jó hónap lesz számára. Ami most még negatívnak érzékel, az augusztus közepén értelmet nyer, jönnek még romantikus percek, amire nem is számít. Meglepetésként hat majd rá a hatalmas változás. Felesleges most gondolkodni, itt az ideje, hogy beengedje az életébe a sorsszerű változásokat. Kaland, szerelem, vagy egy utazás hozza el az új világot.

Halak

Horoszkóp

Horoszkóp: Halak
Fotó: pixabay.com

A szeretet mindent felülír! Az elmúlt hónapokban nem volt mindig egyensúly a Halak életében. Sőt, sokszor gondolkodott egy nagy váltáson. Főleg a párkapcsolat volt a terítéken. A nyár utolsó hónapja elhozza számára a fordulatot, döntés elé kényszeríti az élet. Menni vagy maradni? Ezt a kérdést teszi majd fel. A Vénusz bolygó a Halak mellé áll, átsegíti ezen az időszakon. Szeretettel teszi lépéseit, felfrissül a párkapcsolata, a szexuális élete. Romantikus lesz és odaadó. Rájön, hogy a dolgok nagy része nem olyan fontos, mint ahogy gondolta. Mellé szegődik a türelem, így előtérbe kerül a belső szeretett világa. Hajrá! Ez egy igazán pozitív újrakezdés lehet az életben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?