EZO

4 csillagjegy: közöttük vannak a tökéletes pasik

Igazi rajongók, fantasztikus udvarlók és hű társak lehetnek ezekben a csillagjegyekben született férfiak. Mutatjuk, kik ők!

Kíváncsi vagy rá, mikor születnek az álompasik? Ebben a négy csillagjegyben vannak a legtöbben. Szórakoztatóak, vidámak, férfiasak és tisztelik a nőket. Vajon a te párod közöttük van? Esetleg fontolóra veszed, hogy közűlük válassz? Ha még nem talált rád a szerelem, érdemes elolvasnod!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Kos

Nagyon domináns férfi a Kos, amolyan legény a talpán. Kihívásnak érzi az udvarlást, mindent elkövet, hogy felhívja a figyelmét annak a hölgynek, aki tetszik neki. Bár nagyon fontos számára a külső, de figyel a belső értékekre is. Ha elbűvölő, magabiztos vagy és helyén az eszed, akkor tuti meg akar hódítani. Néha soknak tűnhet, és pimasznak, de ha meglátod a szívét, akkor igaz barátra és megbízható szeretőre találhatsz. Bár szexuálisan túlfűtött, de ha ebben is passzoltok, akkor hűséges társ lesz belőle. Nagy erőket mozgat meg, hogy boldoggá tegyen.

Ikrek

Ha egy Ikrek férfi megtalálja benned azt a pluszt, amiért rajonghat, akkor gyorsan belédszeret. Valódi úriember típus. Rendkívül udvarias, nagyon szórakoztató. Kommunikációs készségével sokakat le tud venni a lábáról. Elragad a történeteivel. Figyelmes, ebben soha nem fog csalódást okozni. Töreszkik arra, hogy szerelmét boldoggá tegye. Nem unalmas, de unatkozni sem szeret. Érdemes vele kipróbálni új dolgokat, izgalmat csempészni az életébe. De ezt magától is sokszor megteszi. Ha megbízol benne és nem fogod rövid pórázon, akkor nagyon jó társad lesz, megbízhatsz benne.

Mérleg

Nagyon békés a Mérleg jegyben született férfi. Párkapcsolatban is konfliktuskerülő, inkább használja a bölcsességét, nem veszekszik. Szereti a társaságot, nem igazán otthonülő típus. Az egyik legromantikusabb jegy. Bámulatos, ahogy udvarolni tud, elkápraztat, ha megengeded. Mindent bevet, hogy boldognak lásson, fontos számára, hogy büszke lehessen rád, és a barátaid is elfogadjanak. Sokat jelentenek neki az emberi értékek és kapcsolatok. Így a szerelemben is igényes, odaadó, figyelmes. Szuper partner lehet belőle.

Skorpió

Bár rosszfiú hírében áll a Skorpió, mégis nagyon mélyen érez. Karizmatikus, nagyon vonzó és elég bonyolult szerető. Ha sikerül szívéhez közel férközni, akkor a szerelmét is elnyerheted. Hihetetlennek tűnik, mégis van közöttük nagyon hűséges partner, ez teszi őket igazán férfivé. Időre van szükség ahhoz, hogy őt megismerd, és minden réteget lehámozhass róla. Fogadd el egy Skorpiónál, hogy az elején nagy térre van szüksége. Legbelül arany a szíve! Ne add fel, boldoggá tesz, ha sikerül egy húron pendülni vele. Ő az álompasik egyike.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?