EZO

Ennek a 3 jegynek nem érdemes titkos szeretőt tartani, mert lebukik

Vannak csillagjegyek, melyek szeretik a veszélyt, az izgalmakat, ezért titkos szeretőket tartanak. Megéri a folytonos lebukás?

Ez a három csillagjegy nem bír magával. Ugyanabba a hibába esnek, újra és újra. Most megtudhatod kik ők, akiket mindig bajba sodornak a titkos szeretők, érdemes őket elkerülni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Horoszkóp

Horoszkóp

Kos

Valami folyamatosan hajtja a Kos jegyben született embert. Imád hódítani, flörtölni, szinte levadássza áldozatait. Hiába él kiegyensúlyozott, hosszú kapcsolatban, bizony viszi a vére. Nem marad meg a játékosság keretein belül, szinte mindig eljut odáig, hogy szeretői viszonyt kezdeményez. Sokszor egy időben többekkel is. Nem érzi a veszélyt, néha belegabalyodik, kinek mit is mondott. Tuti lebukik, vagy a szeretői jönnek rá, hogy nincsenek egyedül a kapcsolatban. Van, aki addig ragadtatja magát, hogy még titkát is felfedi, és a szeretői megtudják, mi is a felállás. Ilyenkor aztán nagy cirkusz van. Egy a jelszava a Kosnak: Csak az asszony meg ne tudja! Hiába.

Ikrek

Nagy hóhányó az Ikrek. Udvarol fűnek-fának. Képtelen az elköteleződésre, így hiába él házasságba. Párkapcsolatban sem igazán hűséges. Repül össze-vissza. Bár igen kommunikatív és jól vág az elméje, mégis sokszor a bukás a vége. Túlzottan összekavarja a dolgokat, arra sem emlékszik, mit ígért a másiknak. Nagyon szerethető és értékes ember, de ezzel a nehézséggel partnere nehezen küzd meg. Aki egy Ikrek jegyű embert be tud fogni, az valamit nagyon tud! Ha egy Ikrekkel találkozol, addig légy vele boldog, amíg rád szavaz egyedül. Nem veled van a baj, azt mindenképpen jó, ha tudod, nem te vagy kevés. Inkább ő a sok!

Skorpió

Nem egyszerű a Skorió szülöttével sem a szerelmi élet. Jobb, ha inkább csak szeretőnek tartja az ember. Ha beleszeretsz, akkor mondhatni véged! Jobb, ha megszokod, hogy időnként eltűnik az életedből. 1-2 napra még a telefonját is kikapcsolja. Ha pedig rákérdezel, neki vannak a legjobb meséi. Nagyon szeret titkolózni, soha nem tudhatod, hogy mi az igazság. Ő az, aki viszont fantasztikus szervező, szinte mindíg áll az alibije, mégis eljön az idő, amikor lebukik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?