YESSS

Ebből a három csillagjegyből lesz a legrosszabb anyós, légy velük nagyon óvatos

Nem minden fiatalasszony olyan szerencsés, hogy rózsás viszonya legyen a párja anyjával. Kevesen gondolnak arra, hogy számít a csillagjegy is: bizony, vannak, akikből borzalmas anyós lesz...
címkék:
  • Szerző:

A legrosszabb anyós címéért ez a három csillagjegy bátran megverekedhetne egymással. Ha a sorsunk, jellemünk meg van írva a csillagokban, akkor az is, ahogyan viszonyulunk a környezetünkhöz; és alaposan átnézve az egyes jegyek jellemzőit, bizony akad köztük, aki borzasztó viszonyban lesz a menyével. Lássuk, melyik jegyekből lesz a legrosszabb anyós a horoszkóp szerint!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

A makacs bika hálót fon a menye köré, amiből szinte lehetetlen kiszabadulni. Minden apró részletről tudni akar, folyton kéretlen tanácsokat osztogat, még olyan apróságokban is, hogy milyen ruhát vegyen a fiatalasszony magának, a férjének, kifogásolja, mire mennyit költ, és mindig tudja, a menyének hogyan kellene másképpen főznie. Bár mindezt kedvesen és mézes-mázosan teszi, a háta mögött alaposan kibeszéli, mennyire rossz háziasszony a menye. Szerencsére néhány év után aztán megkedveli a fia feleségét, elfogy a zsörtölődés, és még az is lehet, hogy ha nem is felhőtlen viszony, de valamiféle tűzszünet alakul ki anyós és menye között.

Fotó: Pixabay.com

Az érzékeny lelkű rák nagyon ragaszkodik a szeretteihez, így egy rák jegyű, újdonsült anyós árgus szemekkel figyeli a menyét, jól bánik-e szeretett fiával. Képtelen elfogadni, hogy a friss házaspárnál más szabályok vannak, mint az ő háztartásában, az pedig egyenesen szentségtörés számára, ha a fiatalasszonynak egyedi ötletei vannak. Ha valami nem az ő szabályai szerint történik, mérhetetlenül dühös lesz, és addig nyaggatja a menyét, míg be nem adja a derekát. Ám a helyzet könnyen javítható: apró trükkökkel el kell nyerni a rák jegyű anyós bizalmát, hiszen alapvetően csak azt szeretné, ha a fia jó kezekben lenne.

Fotó: Pixabay.com

Ha vízöntő az anyósod, akkor komoly bajban vagy, állítják sokan. Ez a jegy ugyanis képtelen elengedni a fiát, így fontosnak tartja, hogy minden szükséglete, igénye ki legyen elégítve. Ha úgy látja, a fiatalasszony nem tudja ezt megadni neki, mindent elkövet, hogy pokollá tegye az életét; sok vízöntő anyós attól sem riad vissza, hogy aláaknázza a fia házasságát, ha a feleség nem igazodik. Nem véletlen, hogy sokak szerint ez a jegy a legrosszabb anyós!

Fotó: pixabay.com

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?