ÉLETMÓDI

Nagyon durva, mit művelt az anyós a fiatal párral: a menye teljesen kiakadt

A feleség osztotta meg a súlyos sztorit a neten egy fórumon. És megdöbbentő.
  • Szerző: Ripost

Nem ritka, hogy egyes anyósok vagy apósok kéretlenül beleavatkoznak a fiatal pár életébe, de vannak egészen extrém példák is. Ami ezekkel a fiatal házasokkal történt, az kimondottan hajmeresztő.

Bár a legtöbb pár számára egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb szeretnék, ha gyerek is születne a családba, a történetben szereplő házaspár tudatosan úgy döntött, hogy ők ketten szeretnének maradni, és nem vágynak kisbabára. Persze sokan önzőnek nevezték őket, mások azt gondolták, hogy majd úgyis meg fogják bánni, esetleg meggondolják magukat.

A fiatal férfi anyja viszont képtelen volt feldolgozni a helyzetet. Rendszeresen hisztériázott és óriási balhékat csapott, mondván, hogy ez nem normális dolog, és hogy "ki fog halni a vérvonal". A hisztinél pedig nem állt meg. Sokkal durvább dolgot tett... LAPOZZ!


Az anyós felajánlotta, hogy egy vacsorával kedveskedik a házasoknak, méghozzá az ő lakásukban. Főzés közben elküldte a fiát néhány alapanyagért, amit elfelejtett magával hozni. A feleség még csak ekkor ért haza, és mivel nem talált lent senkit, felment az emeletre, hogy megkeresse férjét.

Benyitott a hálószobába, és megfagyott a vér az ereiben. Azon kapta anyósát, hogy a nő egyesével kilyukasztja a csomagoláson keresztül a fiókban tartott óvszereket. Nyilván abban reménykedve, hogy a mesterkedésének egy baba lesz az eredménye.

A rajtakapott anyós valami olyasmit mormolt, hogy ő csak meg akarta menteni a családot, de magyarázkodását be sem fejezve inkább elviharzott a házból.

Hogy mindezek után helyre tud-e valaha állni a bizalom és a harmónia a családon belül, az igencsak kétséges. De ezek szerint nem árt résen lennie azoknak a pároknak, akik nem szeretnének gyereket, az anyós viszont feltűnően hevesen kiborul ezen...

És ezeket olvastad már?