EZO

Végzetes kapcsolatok: vigyázz, ezek a csillagjegyek nagyon nem illenek össze!

Tudjuk, hogy a szerelem a csillagokban van megírva. De vajon a gyűlölet is? Ezek a csillagjegyek egyszerűen képtelenek megmaradni egymás mellett, és csak boldogtalanná teszik egymást.

Megfigyelted már, hogy bizonyos csillagjegyek szülötteivel egyszerűen képtelen vagy megtalálni a közös hangot? Nos, ez nem véletlen. Ahogy bizonyos csillagjegyek szinte ideális partnerei egymásnak, úgy mások képtelenek együtt élni, és a kapcsolatuk szinte záloga a boldogtalanságnak. De vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyekkel egyszerűen nem érdemes kezdened?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csillagjegyek 01

Hiába a kezdeti vonzalom, ezek a csillagjegyek egyszerűen nem tudják hosszú távon elviselni egymást!
Fotó: Pixabay.com

Kos (március 21. – április 20.)

A tüzes Kosok nem igazán tudnak mit kezdeni a víz jegyű Rákokkal és Halakkal. Ezek a csillagjegyek túlságosan érzékenyek a Kos lobbanékony természetéhez. A Rák jegyűeket ráadásul gyakran megsérti a Kos nyílt és egyenes beszéde. Lehet, hogy vonzza őket a Kosok határozottsága és pörgőssége, de később épp emiatt lépnek ki a kapcsolatból.

Bika (április 21. – május 20.)

A kissé földhözragadt Bikák nem tudnak mit kezdeni az Oroszlánok uralkodó természetével és egójával. Egyszerűen nem tudnak nekik annyi figyelmet adni, mint amennyit igényelnének, ráadásul nem is hajlandóak engedelmeskedni, ha az Oroszlán uralkodóként vezetné őket. Bár mindketten szeretik a földies élvezeteket, ez nem elég ahhoz, hogy összetartsa őket.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A légies Ikrek számára túl sok a Skorpiók szenvedélyessége és rejtélyessége. A Skorpiók szeretik birtokolni a partnerüket, az Ikrek számára viszont ez kifejezetten ijesztő. Ezek a csillagjegyek hamar két irányba mennek.

Rák (június 21. – július 22.)

A Vízöntő és Rák-szülöttek gondoskodó természetűek, ám a biztonságok igénylő Rák-szülött számára a lázadó és egyedi Vízöntő túlságosan felszínes lehet. A Vízöntők igénylik a szabadságot, ez viszont gyanút és féltékenységet ébreszthet a sziklaszilárd kapcsolatra vágyó Rákban.

Csillagjegyek 02

Az oroszlán és a Bak jegyűek kapcsolatából hamar szakítás lesz
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán számára a Bak jegyű partner kemény dió. A Bakok szeretik a hagyományokat, a kemény munkát, míg az Oroszlán inkább az élvezeteket tartja szem előtt. Az oroszlán szívesen felkarolja az elveszett embereket és állatokat, a Bak viszont megőrül ettől, mert úgy érzi, nincs lehetősége visszavonulni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A precíz Szüzek nem bírják elviselni a Nyilas jegyűek következetlenségét és hirtelen váltásait. Bár a kapcsolat elején a Szűz jegyű partner élvezi, hogy a Nyilas művészlélek, később egyetlen pillanat alatt képes feldühödni attól, hogy tervezhetetlenné válik az élete.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegyűek szinte minden jeggyel képesek jól kijönni, de a Szűz jegyűek nem a legjobb partnerek számukra. A Mérleg szeret flörtölni és tetszeni, ezt a Szűz viszont meglehetősen nehezen tolerálja. A Mérleg viszont a Szűz kritikus természetét viseli nehezen: ezek között a csillagjegyek között szinte garantált a vita.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegyűeket a Mérlegek tudják egy pillanat alatt felidegesíteni a határozatlanságukkal, az elköteleződésre való képtelenségükkel és a folyamatos flörtölésükkel. A Mérlegnek csakhamar túl sok lesz a skorpió érzelemvilága, míg a Skorpió hamar felszínesnek fogja érezni a Mérleget.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas és a Bak kifejezetten nehezen összeillő csillagjegyek. A Nyilasok szeretik az intellektuális kihívásokat és a spontán élményeket, míg a Bak inkább az egyszerűségre és a tervezhetőségre esküszik. A Nyilas megpróbálja megváltoztatni a komoly Bakot, de ritkán jár sikerrel.

Csillagjegyek 03

A Gyakorlatias Bak könnyen kenyértörésre viszi a dolgot az elszállós Ikrekkel
Fotó: Pixabay.com

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak és az Ikrek tökéletesen ellentétes csillagjegyek. A Bak sziklaszilárd és gyakorlatias, az Ikrek ide-oda szálldos és az elszállásra is hajlamos. A Baknak így túl sok a zaj, túl sok a befejezetlen projekt, és túl sok a változás – ezt pedig nagyon nehezen viseli.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők egyszerűen nem értik, hogy a Skorpiók miért látják a világ dolgait teljesen ellentétesen. Még olyan beszélgetés sem tud kialakulni közöttük, ami vita helyett harmonikus kapcsolathoz vezetne. A Skorpió elköteleződne, a Vízöntő szabadulna a kötöttségből. A Skorpió magába zárkózik, a Vízöntő pedig vállat von, és nem vesződik azzal, hogy megtudja, mi a baj.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára túlságosan bonyolult csillagjegyek az Ikrek és a Mérleg. A Halak sodródik az áramlattal, de szereti a csendet és a nyugalmat – így akármennyire is hasonló a szintén társasági lény Ikrekhez, ezek a csillagjegyek nem fognak jól kijönni. A félrelépésből is gond lehet, mert ez az Ikrek és Mérleg jegyűeknek nem nagy dolog, de a Halak számára elviselhetetlen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?