Létrehozva: 2021.04.21.

Melyik csillagjegyben születtél? Ez a tengerpart passzol hozzád!

Ilyen álmaid nyaralása a horoszkópod szerint.

Szeretnéd tudni, hogy melyik tengerpart illik igazán hozzád? A csillagjegy sok mindent elárul arról, hogy mit szeretsz, hogyan szereted élni az életed és milyen kikapcsolódásra vágysz igazán. Most megtudhatod, hogy milyen tengerparti nyaralás illik hozzád, és azt is, hogy a világ számos strandja közül, melyik elégítené ki a legjobban a vágyaidat!

 

Kos

A Kos mindig készen áll a kalandozásra, ezért egy tengerparti nyaralás számára rengeteg tevékenységgel párosul, akár vízben, akár szárazföldön. Éppen ezért a Hawaii-szigetek tökéletes választás egy tengerparti nyaralásra, mert számos szabadtéri tevékenység fellelhető a szigeten. Szörfözés a hullámokon, sznorkelezés a korallzátonyokon, vagy a Mauna Kea szunnyadó pajzsvulkán megmászása. A lehetőségek tárháza végtelen…

Bika

A Bika imádja a luxus érzését, és nem bánja, ha kényeztetik. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem áll két, vagy inkább négy lábbal a földön, de szereti a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló lehetőségekből. Hogy teljes legyen a boldogsága, a festő Amalfi-part a magasba meredő szikláival, a kristálytiszta Tirrén-tenger és a csodás positanoi napsütés a természet és a luxus tökéletes kombinációját nyújtja neki.

Ikrek

Az Ikrek vágyakozik a spontán kalandokra, és néha olyan szeszélyes dolgokra ragadtatja magát, amelyet már mások túlságosan merésznek ítélnének meg. A legnagyobb kihívást az Ikrek számára talán a dél-afrikai Fokváros tengerpartja jelentheti. A világnak ez a szeglete számos felfedeznivalót kínál, szörfözés és megannyi nyilvános medence a tengerparton, valamint a városi kultúra, az ottani borvidék és a szafaritúrák remélhetőleg kielégítik az Ikrek kalandvágyát.

Rák

Az érzelmes Ráknak teljes kikapcsolódásra van szüksége ahhoz, hogy a mindennapi élet során felgyülemlett stresszt maga mögött hagyja. Olyan vízparti helyszínre van szüksége, ahol a tengerpart a szépséget és kényelmet egyaránt ötvözi, mert csak így tud megnyugodni a Rák örökösen aggódó elméje. A Maldív-szigetek elszigeteltsége és kis mérete révén teljes nyugalmat és zavartalan kikapcsolódást nyújthat neki. Érzékeire lenyűgöző hatással van a nyugodt, türkízkék víz szürreális szépsége és a víz alatt élő halak és korallok színes és gazdag kavalkádja.

Oroszlán

Az Oroszlán-szülött imád reflektorfényben lenni és éppen ezért szereti a nyüzsgést is maga körül. Számára egy olyan tengerparti kiruccanás az ideális, ahol szinte minden egy helyben van: a víz, a pezsgő élet és a szórakozási lehetőségek. A floridai Miami Beach egy hosszú kilométereken végighúzódó fehérhomokos tengerpart számtalan sportolási és szórakozási lehetőséggel, a városközpont sokszínűsége pedig olyan sok felfedeznivalót rejt magában, hogy nem is tud betelni vele.

Szűz

A tökéletességre törekedő Szűz sosem bízza a véletlenre az úticélját, szeret alaposan utána olvasni a helynek, ahová utazni készül. A Görögországhoz tartozó Santorini szigetcsoport az Égei-tenger igazi ékköve. A vakítóan fehér görög házak, a kék kupolákkal tökéletes harmóniában vannak a tenger mélykékjével. Nincs is tökéletesebb annál, mint egy tiszta vizű medencéből csodálni a látványt. Több homokos strand is található a szigeten, a gazdag történelmi múltról nem is beszélve.

Mérleg

A végtelenül romantikus Mérleg idilli tengerparti környezetre vágyik, ahol élvezheti a természet lágy ölét. Szociális érzékenysége révén imádja felfedezni a hely kultúráját, szívesen ismerkedik a helyi lakosokkal. Az Indiai-óceánon található Seychelle-szigetek paradicsomi tengerparti pihenést kínál a Mérlegek számára. Pálmafás, fehérhomokos tengerpart, gyönyörű korallzátony, számos világörökségi helyszín és a helyiek meleg vendégszeretete várja az ideutazókat.

Skorpió

A Skorpió magabiztos, független és szexi, olyan helyen érzi igazán jól magát, ahol érezheti a vibrálást a levegőben. Nem csak lazsálni szeretne a tengerparton, hanem megélni a pillanat adta lehetőségeket. A Rio de Janeiro-ban található világhírű Copacabana strand a város szíve és lelke. A puha homok és a buja hegyek, a pezsgő nappali és éjszakai élet, valamint a fenséges ételek erőteljesen hatnak a Skorpió érzékszerveire.

Nyilas

A kíváncsi és tudásra szomjazó Nyilas nem elégszik meg egy egyszerű fehér homokos stranddal; ha megunja a tengerpartot, kulturális élményre szomjazik. A katalán főváros, Barcelona színes, látnivalókkal teli város és a kultúra otthona. Tökéletes a kalandvágyó Nyilasoknak, mert minden megtalálható egy helyen. A város tengerpartja mellett számos kis gyönyörű homokos strand és ókori rom fedezhető fel a Barcelona melletti településeken is (Costa Brava, Tarragona).

Bak

A szorgalmas és ambíciózus Bak olyan kirándulást érdemel, ahol egyaránt lehetősége van a szórakozásra és a kikapcsolódásra. Az Andamán-tenger partján elterülő homokos Railay Beach Thaiföld azon kevés tengerpartjainak egyike, amit még nem rontott el a tömegturizmus. Igazi trópusi paradicsom, amely híres a kristálytiszta vizekből kiemelkedő drámai mészkőszikláiról. Az ideutazókat lenyűgöző látvány és felejthetetlen naplemente fogja várni.

Vízöntő

Az őszinte, különc és független Vízöntőt vonzzák az extrém helyszínek, szereti felfedezni a világ azon pontjait, melyek különböznek az átlagostól. A Karib-tengeren található Harbour-sziget hihetetlen látványt nyújt, a Bahamákhoz tartozó sziget partja ugyanis 5 km hosszan kellemes rózsaszínben pompázik. Ezért a különleges színhatásért aprócska tengeri élőlények a felelősek, amiknek a külső részét rózsaszín kagylóhéj borítja. A hullámzás ezeket a partra mossa és így a homok lenyűgözően rózsaszínűvé válik.

Halak

A Halak nyugodt környezetre vágynak, ahol maximálisan el tudnak lazulni és kedvükre csodálhatják a természet szépségeit. Az indonéziai Bali, amit a délkelet-ázsiai Istenek szigetének is neveznek, igazi szellemi és lelki megtisztulás nyújt az idelátogató Halaknak. Számos tengerpartja mellett a gyönyörű sziklatemplomok, a virágtálkás szentélyek, dzsungeltúrák, vízesések, a rizsföldek lenyűgöző látványa és a balinéz egzotikus művészet üdítően hatnak a Halak megfáradt lelkére.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország rakétákkal támadta Ukrajnát és előretört Urozsajnoje közelében

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

mandiner.hu

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz + Videó

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz