EZO

Ez a három csillagjegy mindig csalfa szerető, nagyon vigyázz velük!

Bizony, vannak kimondottan hűtlen csillagjegyek, akik szeretnek kikacsintgatni a kapcsolatból, hiába tombol a szerelem. Mutatjuk, melyikek ezek, és azt is, miért lépnek félre...
  • Szerző:

Szomorú igazság, hogy vannak kifejezetten hűtlen csillagjegyek; akik hajlamosabbak félrelépni, és meg is teszik. Az is tény, hogy bármelyik jegy szülötteivel előfordulhat, hogy hűtlenek lesznek a partnerükhöz, de ebben a három jegyben természetüknél fogva benne van, hogy kikacsintsanak a kapcsolatból. Bár nem törvényszerű, hogy megcsalják a párjukat, sokkal könnyebben esnek kísértésbe, mint mások. Készült egy rangsor, ahol az első három helyen ezek a hűtlen csillagjegyek szerepeltek:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A túlérzékeny halak szeretetre vágynak

Halak jegyében

Fotó: pixabay.com

Meglepő, hogy a halak csillagjegy áll a dobogó első fokán, hiszen róluk mindenki úgy véli, hogy a tökéletes párkapcsolat és a szerelem a lételemük. Ez így is van, tiszta szívükből erre vágynak; ám pont emiatt lépnek ki könnyen a kapcsolatból. Hiszen a halak szülöttei érzékeny lelkűek, és ha nem bánik jól velük a párjuk, keresik tovább a boldogságot. Sokszor még ez se kell hozzá: nagyon érzelmesek, és a legkisebb konfliktust is támadásnak veszik, így elég egy apróság is ahhoz, hogy cserben hagyva érezzék magukat.

Állandó figyelmet követelnek az ikrek

Ikrek

Fotó: pixabay.com

Párkapcsolatban talán túlságosan is igénylik a törődést az ikrek jegy szülöttei, akik, ha úgy érzik, nem figyel rájuk eléggé a párjuk, csalódottak és kiábrándultak lesznek. Ráadásul szeretik a változatosságot, és párkapcsolatban is nehezen döntenek; így sokszor már régóta járnak valakivel, de mégis tartanak még egy-két vasat a tűzben. Ha a partnerük nem ad meg nekik mindent, amit igényelnek, hideg könnyedséggel lépnek tovább. Ám az is tény, hogy ha valakibe beleszeretnek, tűzön-vízen át kitartanak mellette.

A flörtölés nagymesterei a mérlegek

Fotó: Pixabay.com

Imádnak hódítani a mérlegek, és erről nehezen mondanak le, akkor is, ha már elköteleződtek valaki mellett. Bár mindennél fontosabb számukra a párkapcsolat, ha új hódítást találnak, simán kilépnek belőle az új szerelem miatt. A mérlegek az egyensúlyra törekednek, így ha látják, hogy a párjuk nem tesz bele ugyanannyit a kapcsolatba, mint ők, akkor keresni fognak más szerelmet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?