EZO

Sajnos ezeket a csillagjegyeket mindig megcsalják

Nem először fordul veled elő, hogy a párod máshol keresi a szerelmet? Mi lehet az oka, hogy mindig megcsalnak? A csillagjegyed nem hazudik, lássuk kiket csalnak meg a legtöbbször.

Miért csajlák meg a párjukat az emberek? Hogy függ ez össze a csillagjegyekkel? Bizony sokszor elkerülhetetlen az életben a szerelmi csalódás. De, ha ismerjük érzéseinket, vérmérsékletünket, személyiségünket, akkor talán elkerülhetjük ezt a fájdalmas érzést. Ebben is segítenek a csillagjegyek. Kik azok, akiket a legtöbbször megcsalnak? Most megtudhatod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

Bak

Előfordul, hogy az anyagi javak vagy esetleg a karrier dominál a Bak jegyben szülötteknél a párválasztásban. Nem igazán égnek nagy lángon, és nem kifejezetten romantikus alkatúak. Így sokszor túlzásba viszik a munkát, nem figyelnek kellően párjukra. Előfordulhat, hogy kedvesük egy romantikusabb és lobbanékonyabb szerelmet talál és nagy eséllyel köt ki egy másik ember ágyában.

Rák

Ha valaki nagyon tetszik egy Rák jegyben szülött embernek, akkor az biztos lehet abban, hogy csodálatos udvarlásban lesz része. Hosszú távon viszont annyira birtokolni tud, hogy szinte beszövi hálójával partnerét, mint a pók az áldozatát. Amint enyhül a szerelemben a rózsaszín köd, a Rákok párja azt érezheti, hogy nem kap levegőt. Ilyenkor előfordul, hogy máshol keres egy kis oxigént, és bizony megcsalás lehet a történet vége.

Szűz

Pedánssága, visszafogottsága sokszor nem nagy előny a szerelemben. Ha nem sikerül partnerének, szerelmének megnyílnia, akkor magától nem fog előjönni belőle az ágyban sem az szenvedély és vadság. Rengeteg romantika, türelem kell ehhez a jegyhez tartozó emberekhez, hogy feloldódjanak. Ha pedig ez nem történik meg, akkor bizony hosszú távon a partnereik belemehetnek egy-egy kalandba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?