Létrehozva: 2021.01.29.

Megérkezett a februári szerelmi horoszkópod! Mutatjuk, mi vár rád

Bekopogtat februárban a szerelem? Megtudhatod, mit ígérnek a csillagok.

Szerző Sors Edina

A január végi Vénusz-Plútó együttállással elindult a bolygók tánca, így lehetőség nyílik minden szerelem kibontakozására és szárnyalására. Ez az energia marad velünk februárban is. Mit is hoz mindez a különböző jegyek szülötteinek?

Fotó: pexels.com

Kos

Bár igen szenvedélyes típus vagy, mégis kicsit várnod kell. Most a stabilitás kialakítása a legfontosabb a számodra. Februárban inkább a társasági életed lesz mozgalmas, míg így is, hogy nem lehet nagy buikba menni. A nagy változás, a boldogság és szerelem inkább márciusban jön el az életedbe.

Bika

Az év harmóniával indult a szerelem terén, de februárban akadhatnak apróbb problémák, de ez az út ahhoz, hogy megleld az igaz szerelmet. Lehet, hogy egy igazi társra, aki igazán megdobogtatja a szívedet, csak az év második felében fogsz rátalálni.

Ikrek

Meglepetéseket tartogatott a január. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy minőségi váltásba kezdjetek, szintet léphessetek a szerelemben. Ezt segítik most a csillagok. Egyedülállóként most bármi megtörténhet a saját belső utadon múlik, hogy sikerül-e az érzelmi mélységeken keresztül menned. Ez vezet ugyanis az igazi bodogság felé.

Rák

Elindul benned egy olyan változás érzelmi téren, mely tavaszra bontakozik ki igaazán, amikor berobbanhat életedbe a nagy szerelem. Februárban figyeld a jeleket, a változást magadon, és élvezd az utat a nagy találkozáshoz!

Oroszlán

Az éveleji kezdeti konfliktusok a kapcsolatodban, február elejére letisztulnak. Minden egyenesbe jöhet, elmélyülhet a kapcsolatod és átalakulhat benned a szerelem minősége. Ha éppen párkeresésben vagy, akkor itt az idje, az igazi oroszlános flörtöknek, játéknak.

Szűz

Viharos veszekedések után, végre elillannak a felhők is a fejed felől, és előtörhetnek ismét a mély érzelmek. Most van itt az ideje, hogy közösen ámodozni, tervezni kezdjetek, mert abszulút van realítása még a legmerészebb elképzelésekek is.

Mérleg

Jól indult az év, így is marad. Legyél párkapcsolatban vagy akár egyedül, ez egy kedvező harmónikus időszak számodra a szerelemben, de nem lesz ez így egész évben. Persze ne ijedj meg, a sors mindent rendez, ha te nem teszed meg.

Skorpió

Nem a legszebb hónapokat éled, de ne csüggedj, segítenek az energiák abban, hogy javíts a párkapcsolatodon. Ha éppen abban a szakaszában vagy a szerelemnek, ég az elköteleződéstől sem kell megijedned.

Nyilas

Erős kezdéssel változtathatsz az év elején, február is ebben lesz segítségedre. Akár nagy döntésre is juthatsz, és a szakítás is a pakliban van, de nem maradsz egyedül. Átlendítenek a bolygók ezeken a napokon, és ismét szerelmes lehetsz.

Bak

Február végén érkezhet a változás a szerelemben, most túlságosan leköt a munka. Csodálatos időszak érkezik az életedbe, amint kisüt a nap! Könnyen előfordulhat, hogy a párod nem őszinte veled, érdemes őszintén tisztázni, néhány dolgot köztetek.

Vízöntő

Most fülig szerelmes lehetsz, és rendkívül szerencsésnek is érezheted magad, nagyon kedvező időszak ez a Vízöntőknek. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott és harmónikus, de megdolgoztál érte. Továbbra se hagyd el magad és veled marad a szerelem.

Halak

Merj nemet mondani, és akkor könnyebben éled meg az érzelmi hullámvasutat. A bolygók viszont csak márciusra mutatnak neked igazi boldogságot a szerelemben. Tudd, hogy jó úton vagy akkor is, amikor éppen a mélypontot érzed. Hamarosan itt az idő, bekopogtat hozzád az igaz szerelem.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Náluk nyaraló kislányt erőszakolt meg egy férfi Veszprém vármegyében

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

mandiner.hu

Sorra lépnek Orbán nyomába a jobboldali pártok, nagyra tartják mindazt, amit létrehozott

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

mandiner.hu

Lavinát indíthatott el Orbán Viktor, ezt pedig páratlan szorongással figyelik Kijevben

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük