ÉLETMÓDI

Mit hoz 2021-ben a szerelem? Tudd meg éves horoszkópodból!

Most kiderül, milyen magánéleti örömökre számíthatsz az új esztendőben.
  • Szerző: MZ

Boldog év áll előtted? Esetleg problémákkal kell majd megküzdened? Olvasd el, mit ígérnek 2021-re a csillagok!

Kos

Nehéz eseményeken vagy túl, sok gonddal kellett megbirkóznod a közelmúltban. Ha nyitottabbá teszed a szíved, kevésbé aggódsz a csalódás miatt, akkor utat talál hozzá idén a szeretet és a szerelem.

Fotó: Pixabay.com

Bika

Nagy szíved és gyengéd lelked sokszor kiszolgáltatottá tesz. 2021-ben jó esélyed van rá, hogy megtaláld a belső harmóniát, békére lelj és újra teret kapjon a kreativitásod. Ez lesz idén a legfontosabb feladatod, nem pedig az, hogy mindenáron megtaláld a másik feled.

Ikrek

Virágzó és sikeres lesz a következő éved! Idén kissé bezárkóztál és visszahúzódó maradtál, de jövőre feltámad a magabiztosságod, ellenállhatatlan lesz a kisugárzásod, és ez nem hagyja hidegen az ellenkező nemet sem!

instagram

Rák

Mindig szenvedélyes, tüzes alkat voltál. Szereted megmutatni a benned rejlő mélységeket, de szeretnél olyan ember mellett lenni, aki értékelni is tudja azt. Fontos feladatod lesz 2021-ben, hogy különbséget tudj tenni a szenvedélyes szex és a valódi érzelmek között.

Oroszlán

Szeretnéd érezni, hogy szükség van rád. De nem azért, mert rászorulnál másokra, hanem azért, hogy ki tudjál teljesedni a párkapcsolatodban. 2021 kedvező év lesz számodra, hogy találkozz valakivel, aki megérti ezt, esetleg meglévő párod értékelje át mindazt, amit eddig kapott tőled. Egyúttal azt is át fogod tudni gondolni, mi az, amit másképp kell tenned, mint ahogyan a múltban.

Szűz

Szinte mindig van olyan személy az életedben, aki igazán fontos szerepet tölt be. Tartsd szem előtt, hogy talán olyan valakivel vagy túl kedves és túl odaadó, aki nem méltányolja ezt eléggé. Ha még nem találtad meg azt, aki igazán a párod lehet, akkor idén okkal bízhatsz abban, hogy találkozol valakivel, aki valóban értékelni fog téged. Sőt az is lehet, hogy már ismered, csak még nem láttál túl a felszínen...

Mérleg

Független és önálló vagy, mindig megküzdesz a nehézségekkel. Ne hagyd, hogy a zárkózottságod utadat állja! A következő évben próbáld meg félretenni kicsit a függetlenségedet, mert ha sikerül, megtalálhatod a párodat. De persze csak akkor, ha úgy érzed, készen állsz rá.

Skorpió

Könnyen elfog az unalom, szereted a változatosságot, olykor egész hirtelen változnak az érzelmeid, akárcsak a hozzáállásod. Ha készen állsz arra, hogy hosszabb távon gondolkozz, akkor 2021-ben megtalálhatod azt a partnert, akivel kölcsönösen elkötelezettek és hűségesek lesztek egymáshoz.

Nyilas

Nem érdekelnek a rövid kapcsolatok és a fellángolások. Mély és tartalmas összetartozásra vágysz. Ha sok csalódás is ért már, ne félj megmutatni, mekkora szíved van és milyen őszinte, nyitott ember vagy: jó dolgok várnak rád a következő évben!

Bak

Szerencsére nem sűrűn kell megtapasztalnod a magányt. Sok dolog érdekel, törekszel az egyensúlyra és nyitott vagy. A következő év segíteni fog abban, hogy hű tudjál maradni önmagadhoz, így azzal sem lesz gondod, hogy szerelmet találj. Ezalatt ne felejtsd el azt sem, hogy akkor se veszítsd el önmagad, ha a dolgok kicsit nehezebbé vagy bonyolultabbá válnak.

Vízöntő

Nehéz igazi partnerre találnod, mert inkább intellektuális, szellemi szinten kötsz kapcsolatokat. Szereted a jó beszélgetéseket, és ha valakit ebben nem érzel partnernek, akkor az érdeklődésed is hanyatlani kezd rohamosan. Nagy esélyed van rá, hogy 2021-ben a megfelelő emberrel találkozz, méghozzá olyan helyen, ahol nem is számítanál rá.

Halak

Nem esel könnyen szerelembe. Szükséged van bizalomra ahhoz, hogy átadd magad az érzelmeknek. Jó dolgok várnak rád 2021-ben, olyan emberekkel hoz össze az élet, akiknek érdemes kicsit jobban megnyílnod. Tartsd viszont kordában a féltékenységedet és a bizalmatlanságodat!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?