ÉLETMÓDI

Íme a legidegesítőbb csillagjegyek... Te köztük vagy?

Mutatjuk, kik azok, akik a legtöbb bosszankodást okozzák másoknak.
címkék:

Minden csillagjegynek, na és persze minden embernek megvannak a jó és rossz tulajdonságai. Akadnak azonban olyan csillagjegyek, akik valódi kihívást jelentenek olykor a többiek számára. Hogy kik ők, és miért ilyen nehéz velük, az máris kiderül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bika

Nagyon makacs és önfejű, a kompromisszumot és az alkalmazkodást nemigen sorolhatjuk az erősségei közé. Nehéz vele dűlőre jutni, mert ragaszkodik a saját igazához és a saját elképzeléseihez még akkor is, ha nem neki van igaza. A vitákba a végletekig beleáll, komoly kihívás őt meggyőzni bármiről, ez pedig gyakran okoz konfliktust.

Oroszlán

Rendkívül büszke, ezen felül még határozott is. Nagyon nehezen enged, a nézeteltéréseket általában az egója sínyli meg, ezért gyakran tűnik kifejezetten hajthatatlannak. Ráadásul a viták során szinte képtelen háttérbe sorolni az érzelmeit, szóval nagy kihívás vele dűlőre jutni. Mivel nagyon hiú, ezért extra érzékenyen reagál a kritikára, ahogyan azt is nehezen viseli, ha véletlenül nem ő van éppen a középpontban.

Bak

Precíz, makacs, de ezen felül szeszélyes is. Keményfejűsége és kitartása olyan erős tud lenni, hogy egy-egy vita hevében olyasmiket is mond, melyeket később megbán. Nem ritkán hozakodik ilyenkor elő vele, hogy ő mindent jobban tud, sőt hajlamos arra is, hogy régi sérelmekkel hozakodjon újra és újra elő.

Skorpió

Jaj neked, ha ujjat húzol vele. Igazi mosolygós gyilkos tud lenni. Ha megbántod, úgy tűnik, nem is okoztál vele túl nagy törést. De ez csak a látszat. Biztosan számíthatsz a bosszújára, csak nagyon ritka esetekben tekint el ettől. Ezért könnyen érezheted úgy, hogy szinte tojáshéjon táncolsz, amikor vele szólalkozol össze.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?