SHOWBIZ

Óriási kihívás előtt áll a TV2 sztárja, teljesen át kell alakulnia

Vajon sikerül neki?
  • Szerző: Doris

Opitz Barbi a múlt héten Rihanna bőrébe bújt, és sikerült a maximális negyven pontot bezsebelnie a Sztárban Sztár zsűritagjaitól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Opitz Barbi
Fotó: TV2

A fiatal versenyzőre vasárnap egészen más kihívás vár, Nótár Mary-ként kell igazán forró hangulatot teremtenie a TV2 stúdiójába!

Fotó: TV2

Barbi a -nak árulta el, mit gondol a feladatról!

„Nagyon örülök, hogy Nótár Mary, vagyis a mulatós zenei műfaj királynőjének a bőrébe kell bújnom, ő az egyik kedvenc hazai énekesnőm. Természetesen nagy kihívás számomra, hiszen olyan jellegzetes hangszíne van, amit nem könnyű imitálni. Az éneklési stílusunkban hasonlít, hogy mindketten testesen, erősen énekelünk, nem spórolunk az energiákkal, emellett mindketten előszeretettel frazírozunk, hajlítgatunk, ami a keleties stílust idézi. A hasonlóságokon kívül viszont több szempontból is eltérő az éneklési technikánk, ezeket igyekszem elsajátítani. Mary sajátosságai közül kiemelném a pergetést, amibe könnyen beletörik az ember nyelve, szóval ez is igényli a gyakorlást. A mozgása, a gesztikulációja is más, szóval ezekre is oda kell figyelnem. Minden, ami kilendíti az embert a komfortzónájából, az kihívást jelent, és ez a műsor erről szól, éppen ezért ilyen izgalmas” – jelentette ki az énekesnő, akinek Mary segített is a felkészülésben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?