EZO

Ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb feleség

Feleségként megfelelni talán az élet legnehezebb feladata, hiszen helyt kell állni anyaként és háziasszonyként, közben vinni a karriert és megmaradni szexistennőnek az ágyban. A szerencsés nőknek azonban nem okoz gondot a feladatok összehangolása, sőt, tündökölnek a feleség szerepben. Lássuk, mely csillagjegyekről van szó!

Az, hogy tartós lesz-e egy kapcsolat, sok tényezőn múlhat, az összeillő személyiségtől kezdve egészen addig, hogy a házasfelek meg tudják-e egymással beszélni a vitás kérdéseket. De azt vajon gondoltad volna, hogy a horoszkópod azt is befolyásolja, hogy jó feleség válik-e a majd belőled? Vannak ugyanis csillagjegyek, akik kimondottan családi életre születtek, mások viszont inkább csaponganak. Mutatjuk, melyik jegyekre mondhatjuk, hogy igazi „született feleségek”!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jó feleség 01

Egyes csillagjegyek szülöttei a házasságra születtek!

Rák: a jó feleség mintaképe

Ha valaki lojális feleségre és a családi tűzhely őrzőjére vágyik, a Rák jegyű hölgyek körében fogja megtalálni. A Rák jegyűek mindene a család, és szívesen élnek házasságban. Cserébe viszont elvárják, hogy a férjük is dolgozzon a kettőjük kapcsolatáért, és ne hazudjon nekik. Egy Rák szülött csakis a hosszú távú kapcsolatokban hisz, őszinte, és jó feleség, aki több évtizedig is hűséges marad.

Halak: boldoggá teszi a férjét

A Halak jegyű nő mindent elkövet, hogy boldoggá tegye a férjét. Kedves, kreatív, és a gyerekekkel is mindig megtalálja a közös hangot. A férjének ki kell ismernie, de ha alaposan megismerik egymást, jó feleség lesz belőle, aki mindig kitart a férje mellett, és élvezetessé teszi a közös életüket. Vele minden nap ünnep lehet!

Jó feleség 02

Bizonyos csillagjegyek csakis harmonikus családban tudják elképzelni az életüket
Fotó: Pixabay.com

Mérleg: szép, kedves és jó feleség

A Mérleg jegyű emberek között feltűnően sok a szép és nemes lelkű. Képesek hosszú távon gondolkodni, és ez a kapcsolataikra is igaz: nem hívei a kicsapongásnak. Romantikusak, szexisek, és ha akarnak valamit, azt őszinte kedvességgel és nem manipulációval érik el. Viszonzásként azonban hasonló őszinteséget várnak a férjüktől.

Jó feleség 03

A Bika jegyűek ragaszkodnak a stabil kapcsolathoz
Fotó: Pixabay.com

Bika: a stabil kapcsolatokat kedveli

A Bika jegyűek szeretik a stabil, megbízható hosszú távú kapcsolatokat, így, ha megtalálják életük párját, akkor sokáig kitartanak mellette. A vitában gyakran szenvedélyesek, de az őszinteségük, és az, hogy nem köntörfalaznak, előre viheti a kapcsolatot, ha a férjük is képes őszintén beszélni az érzéseiről. Nem könnyű őket meghódítani, némi intelligenciára is szükség van hozzá, de ha sikerül, nagyon kitartóan óvják a család egységét, és remek anya lesz belőlük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?