EZO

Ezzel a süteménnyel lehet, érdemes, sőt kötelező kényeztetni a férfiakat csillagjegyük szerint

Nincs férfiember, aki nemet mondana az édességre; persze mindenkinek van kedvence. Mutatjuk, hogy a teremtés koronái milyen édességre harapnak szívesen a csillagjegyük szerint!
  • Szerző:

A férfiak szívéhez köztudottan a gyomrukon keresztül vezet az út, és ebben fontos szerepet kapnak a finomságok. Érdemes tehát képben lenni azzal, hogy mi a különböző csillagjegyek kedvenc sütije; hiszen nem biztos, hogy egy nyilas jegyű férfi ugyanazt szereti, mint egy bak. Lássuk, milyen desszertekkel lehet elvarázsolni a teremtés koronáit!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Kos

Kísérletező kedvű, imád új dolgokat kipróbálni; így kajában szinte bármi jöhet! Ha szeretsz kísérletezni a konyhában, gyakorlatilag bármilyen kreatív, egzotikus édességnek örülni fog; ráadásul mindent imád, amiben gyümölcs van. A csokiba mártott eperre biztosan nem fog nemet mondani.

2

 

Bika

Igazi ínyenc, nagyon kényes arra, hogy mi kerül a tányérjára. Hatalmas étvágya van, és minden falat ízét kiélvezi. Apróságnak tűnik, de egy isteni vacsora vagy ebéd feldobja az egész napját. Nem csoda, hogy gyűlöl diétázni, és imád főzni, de amit még ennél is jobban szeret, az az édesség. Szerinte az édes és hűvös fagyinál nincs jobb a világon.

Ikrek

 

Kettős, bonyolult személyisége van, egyszer mindenkinél többre tartja magát, máskor éppen ellenkezőleg. Ez a kettősség az ízlésében is megtalálható, bár tény, hogy az étel soha nem érdekli annyira, mint a jó társaság. Az egzotikus dolgokat viszont szereti, a kókusztekercsnek biztosan nem tud ellenállni.

Rák

Fotó: Knap Daniella

Érzékenyek és könnyen megsértődnek; és az ennivalóban nem ismernek kompromisszumot. Imádják a házi készítésű ételeket, szeretnek főzni, és képtelenek ellenállni az egyedi, különleges fogásoknak. Mindig drága és minőségi alapanyagokat vásárolnak, és kényesek arra, hogy mi kerül az asztalra; de egy barackos süteményre soha nem mondanak nemet, pláne túróval.

Oroszlán

Szereti a minőséget, és ez nincs másképpen az étkezőasztalnál sem; sokan azt mondanák rá, hogy válogatós, pedig csak arra törekszik, hogy minden tökéletes legyen. Ám még az ízeknél is fontosabb neki, hogy jó társaságban legyen evés közben. Szereti a vidám színeket és a kreatív megoldásokat az asztalnál is, így egy különleges keksztekercs igazi meglepetés lehet.

Szűz

 

Ha a csillagjegyek kedvenc sütije a téma, a legnehezebb talán a szűz ízlését eltalálni. Ugyanis az átlagosnál érzékenyebb a gyomra, így elvileg tanácsos könnyebb ételeket, sok zöldséget ennie. Mereven ragaszkodik a szabályokhoz az étkezésben is; ám ez nem jelenti azt, hogy néha ne szeretne „kirúgni a hámból”. Érdemes kicsiben gondolkodni a biztonság kedvéért, egy-egy finom muffin esetleg gyümölcslekvárral még biztosan belefér. És a férfi nagyon hálás érte!

Mérleg

Rajong a különleges ételekért, és nem bírja a gyors kajákat. A mérleg azt becsüli igazán, amibe a háziasszony a szívét-lelkét beletette. Szereti, ha meg van adva az étkezés módja, szerinte nem lehet rohanva bekapni néhány falatot: legyen szépen, ízlésesen megterítve, és mindenre jusson bőven idő. Imádja a csokoládét, ezért egy csokis pohárkrém mindig jó választás.

Skorpió

Imádja az életet, ám nehéz természet is; ha evésről van szó, akkor a kalóriában gazdag fogásokat választja, és sokszor az éjszaka közepén is felkel nassolni egy kicsit. Szereti a bőséget, nála soha nem üres a hűtő! Rajong a gazdag ízvilágért, ezért egy különleges tiramisuval bármikor levehető a lábáról.

Nyilas

 

Általában nem szakít időt a hosszadalmas étkezésekre, mindig van valami dolga, így olyan ételeket kedvel, amit gyorsan be lehet kapni két feladat között, és kalóriadús. Így nem csoda, hogy a csokis süteményekkel bármelyik kos férfi levehető a lábáról: egy csokis habcsóktorta tuti főnyeremény lesz.

Bak

Bár rendkívül elfoglaltak, és keményen dolgoznak, egy jó ételre mindig szakítanak időt. A mennyiség és a minőség is fontos számukra, így édességben sem ismernek kompromisszumot. Ügyelnek az alakjukra, és arra, hogy fittek maradjanak, ezért érdemes diétás édességben gondolkodnod. Egy kókuszos-ananászos smoothie-ra a bak férfi soha nem mondana nemet.

Vízöntő

Szereti az érdekes embereket és az újdonságokat; érdekes módon az étkezés soha nem központi kérdés nála. Ha éppen van ideje leülni enni, akkor sem különösebben izgatja, hogy mi kerül a tányérjára. Egy jóféle csörögefánk azonban mindig felkelti a figyelmét.

Halak

 

Rajong a finom ételekért, könnyen el lehet csábítani a gyomrán keresztül. A különleges és új fogásokért pedig egyenesen odáig van. Ha megleped egy egyedi, pikáns brownie-val, azzal nem lőhetsz mellé.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?