Létrehozva: 2021.06.16.

Minden csillagjegy követ el hibát a szerelemben, mutatjuk, mire számíthatsz a párodtól

Nincs tökéletes ember, és nincs tökéletes párkapcsolat. Minden „nagy Ő” elszúrja valahol. És hogy pontosan hol – nos, ez a csillagjegyünktől is függ. Lássuk, milyen hibákat követnek el az egyes csillagjegyek!

Szerző Horváth Gabi

Amikor azon töprengsz, hogy vajon miért nem sikerült úgy a szép reményekkel indult párkapcsolat, ahogy szeretted volna, nem mindig jut eszedbe a partnered horoszkópja. Vagy éppen a sajátod – hiszen egyik csillagjegy sem tökéletes, mindegyik el tudja szúrni valahol a kapcsolatot. De vajon hogyan határozza meg a csillagjegy azt, hogy mit is rontunk el egy ígéretesen induló párkapcsolat valamelyik szakaszában? Máris mutatjuk, ki miben ludas!

Mindden csillagjegynek megvannak a jellegzetes hibái egy párkapcsolatban
Fotó: Pixabay.com

Kos: az elején nem invesztál sokat a kapcsolatba

Ha egy Kos jegyű ember párkapcsolata hamar tönkremegy, annak sok esetben az az oka, hogy a Kos nem szereti azonnal teljes erőből belevetni magát a szerelembe. A párkapcsolat első szakaszában úgy tervezi a jövőt, hogy abban még nincs benne az új partner. Néha még azon is meglepődik, hogy újra randira hívja a párja – mintha azt tartaná természetesnek, hogy a másik hamar eltűnik az életéből. Pedig érdemes lenne kitüntetnie a másikat a bizalmával, és energiát fordítania az új kapcsolat elmélyítésére.

Bika: aprólékosan leteszteli a párját

Annak, aki egy Bika jegyű emberrel szeretne kapcsolatba lépni, tesztek és próbák során kell megállnia a helyét, mint a mesebeli királyfinak. Ám sokan vannak, akik nem várják ki a jóváhagyást, egyszerűen elegük lesz a folytonos teljesítménykényszerből. Néha érdemes lenne egy kis esélyt adni a véletlennek, és nem mindig a biztonságra törekedni!

Ikrek: más lehetőségeket is nyitva hagy

Az Ikrek jegyűek nem akarják utólag megbánni a választásukat, így az új kapcsolat elején más lehetőségeket is nyitva hagynak. Nyitott szemmel járnak, hátha rátalálnak egy még jobb partnerre. És persze nem árt egy B-terv arra az esetre sem, ha az új szerelem esetleg nem úgy sülne el, ahogy szeretnék. Pedig lehet, hogy jobb volna, ha képesek lennének egy kis elköteleződést mutatni az új partner felé.

Rák: többet képzel a kapcsolatról, mint kellene

Akkor is teljes erővel vetik bele magukat a szerelembe, ha a másik világosan megmondta, hogy most nem aktuális neki egy tartós párkapcsolat. A Rák szülöttek úgy érzik, hogy elég, ha nagyon szeretik a másikat, és majd megváltozik a véleménye. Pedig sajnos általában nem változik semmi, legfeljebb magukat teszik tönkre ezzel az illúzióval.

Egy Oroszlánnak csakis a tökéletes lehet elég jó
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: csak a tökéletes párkapcsolat jó neki

Egy Oroszlán szülöttnek nincs ideje a „majdnem”-re és a „nem elég jó”-ra. Ő a tökéletes párkapcsolatra vár, és ha a partner egy kicsivel is kevesebb ennél, akkor már csomagol is. De vajon tényleg létezik a tökéletes párkapcsolat? Érdemes lenne ezen elgondolkodni, és néha kompromisszumot kötni.

Szűz: a tökéletesen elkötelezett párkapcsolat az álma

A Szűz jegyű embernél nem fér bele, hogy ne legyen azonnal minden részletében mély és elkötelezett a kettejük kapcsolódása. Ha épp máshol tart az életben, mint a párja, nem vállalja fel a kapcsolatot. A Facebookon azért nem törli az illetőt, hátha később mégis úgy áll majd a helyzet, hogy képesek lesznek elköteleződni egymás mellett. De lehet, hogy első körben sem ártana egy kis kockázatot vállalni, hátha kellemes lesz a meglepetés.

Mérleg: túl óvatos

A Mérleg jegyű ember szerelmesen nagyon óvatos lesz: igyekszik semmi olyat nem mondani, amivel megbántja a párját. Így viszont nem igazán önmaga, és olyan, mintha nem is lenne igazán őszinte. Jó lenne ilyenkor többet adnia önmagából, és felvállalnia akár a hibáit is. Ez sokkal kevésbé veszélyezteti a kapcsolatot, mint a színjáték.

Van, aki túl szenvedélyes, másnak pedig egyszerűen nincs ideje a szerelemre
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: túl gyorsan halad a párkapcsolat

A Skorpió jegyű partnerrel szenvedélyes az élet, különösen a szex. De mintha minden kicsit túl gyorsan haladna, ez pedig nem ad időt arra, hogy igazi, tartós párkapcsolat épülhessen ki. Érdemes odafigyelni arra, hogy egy igazán jó kapcsolat nem csak a szexre épül, és időt kell hagyni egymás megismerésére.

Nyilas: hamar fojtogatni kezdi az új párkapcsolat

A Nyilas jegyű ember annyira őrzi a függetlenségét, hogy egy új párkapcsolatban hamar fulladozni kezd. Nem szereti, ha megpróbálják lekötni, és bármilyen elköteleződés megrémíti. Így előfordul, hogy még azelőtt kimenekül a kapcsolatból, mielőtt az valóban elkezdődhetne. Tartós párkapcsolat viszont aligha lehetséges elköteleződés nélkül.

Bak: nincs ideje a kapcsolatra

A Baknak szó szerint nincs ideje a másikra. Néha dob egy sms-t, de túlságosan el van foglalva a munkájával és más terveivel. Emellett pedig úgy érzi, hogy a másiknak kellene több erőfeszítést tennie, ha tényleg látni akarná. Pedig csak néha félre kellene dobnia a munkáját a szerelem kedvéért.

Vízöntő: mindig csak a haverok

A Vízöntő mindig baráti összejövetelekre cipeli a párját, ritkán csinál vele kettesben programot. Nem híve a kéz-a-kézben sétáknak sem, inkább jól akarja érezni magát a barátai körében – egy kis kiegészítéssel. Ez viszont kevés partnernek nyeri el a tetszését, különösen a kapcsolat első szakaszában, amikor még dúlnia kellene a mézesheteknek. Nem ártana egy kicsivel több romantika!

Halak: azt várja, hogy olvassanak a gondolataiban

A Halak szülöttek elvárják a párjuktól, hogy kitalálja a gondolataikat – bár ennek néha nincsenek is tudatában. Ám ha a Halak jegyben született ember úgy viselkedik, mint aki csak barátságot szeretne a másiktól, akkor nagy valószínűséggel azt is fogja kapni. Persze nem kell ráugrani senkire, de azért jeleket nyugodtan lehetne küldeni…

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megszületett az ítélet, egy vagyont kell fizetni Cristiano Ronaldónak

origo.hu

Borzasztó felfedezés: megtalálták az első vámpírbaktériumokat, embervért esznek

mindmegette.hu

Ha ilyen gyógyszert vettél, nehogy beszedd, azonnal vidd vissza!

hirtv.hu

Menczer Tamás válasza a bohócozó Magyar Péternek + videó

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

origo.hu

Brutálisan összeverték az utcán a TV2 sztárját

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek