EZO

Nagy szerelmi horoszkóp: kiderül, melyik csillagjegy illik hozzád legjobban

A csillagok állása komoly befolyással van a párválasztásra. A szerelmi horoszkóp azt mutatja meg, milyen partner mellett lehetsz igazán boldog.

A nagy szerelmi horoszkóp persze önmagában nem garancia a tökéletes párkapcsolatra. De ha a hozzád illő jegyekből választasz párt, mindketten építhettek az egyező személyiségjegyeitekre, és a legjobbat hozhatjátok ki egymásból és a kapcsolatotokból. Lássuk, mely csillagjegyek illenek össze!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos (március 20. – április 19.)

A Mérleg jegyűekkel tökéletes az összhang, mind a munkában, mind a magánéletben inspirációként hattok a másikra. Az Oroszlán és a Nyilas tüzes jegyeinek is te vagy a megfelelő társ. Az Oroszlán a minden téren vezető szerepre törő egyéniségével, míg a Nyilas könnyed lendületével nyűgöz le.

A kedvenc sztárpárunk: Dallos Bogi (Kos) és Puskás Peti (Nyilas)

Szerelmi horoszkóp 01

Fotó: Pixabay.com

Bika (április 20. – május 20.)

A szerelmi horoszkóp szerint a Rák jegyűek mellett a biztonságra törekvő Bikák megtalálják a számításukat. A Skorpió jegyűek viszont érzékiségükkel nyűgözik le a szépségre és a testi örömökre nagyon is fogékony Bikákat – ez a szerelmi horoszkóp egyik legizgalmasabb párosa. Bár kezdetben lehetnek köztük feszültségek, a Kos jegyűekkel is jó párost alkothatnak.

A kedvenc sztárpárunk: David Beckham (Bika) és Victoria Beckham (Kos)

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyű ember könnyed, vidám, és a kapcsolatban is az izgalmat, a szórakozást keresi. Remekül kijön a Mérlegekkel és a Vízöntőkkel, de a legjobb párja mégis a hozzá hasonlóan szabadságvágyó és izgalmakat kereső Skorpió.

Nicole Kidman a szerelem horoszkóp szerint jól választott: Keith Urban mellett találta meg a boldogságot.

A kedvenc sztárpárunk. Nicole Kidman (Ikrek) és Keith Urban (Skorpió)

Rák (június 21. – július 22.)

A romantikus, érzékeny és családcentrikus Rák jegyűekhez nagyon jól illik a Bika biztonságvágya, és a másik családbarát csillagjegy, a Bak is. A Kos viszont lendületével veszi le a lábáról, így a szerelmi horoszkóp legmenőbb párosa lehet belőlük.

A szerelem horoszkóp csalhatatlan: Réka és Norbi testi-lelki szoros kapcsolata abszolút igazolja. Sok boldogságot!

A kedvenc sztárpárunk: Rubint Réka (Rák) és Schobert Norbert (Kos)

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A Kos és a Nyilas jegyűekkel nagyon érzik egymás szükségleteit és vágyait, ahogy a saját jegyükkel is jól kijönnek. A lendületes Oroszlán és a megfontolt Bak ellentéteknek látszanak, de nem azok: valójában mindketten kiteszik a lelküket a családjukért, így remekül képesek szülőkként működni.

A kedvenc sztárpárunk: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez (mindketten Oroszlán jegyűek)

Szerelmi horoszkóp 02

Fotó: Pixabay.com

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A szenvedélyes Skorpió mellett a precíz és megbízható Szűz kivirágzik, és kihozza magából a legjobbat. A Halak viszont épp szelídségével ejti rabul, de az Oroszlánnal is képesek megtalálni egymásban a közös vonásokat.

A kedvenc sztárpárunk. Meghan Markle (Oroszlán) és Harry herceg (Szűz)

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg finomságának és kisugárzásának a Kos jegyűek nem tudnak ellenállni. remek társra találhat az Ikrek jegyűekben is, míg a Bikával a szépérzéken és az érzékiségen osztoznak. De a saját jegyükkel is remek párt alkotnak.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas kapcsolata sokkal mélyebb, mint ahogy a negatív hangok állítják. Előkelő és finom Mérleg, illetve a harcos és intellektuális Mérleg tökéletes találkozása. Lehet találgatni, kihez tartoznak az említett tulajdonságok.

A kedvenc sztárpárunk: Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas (mindketten Mérlegek)

Skorpió (október 23. – november 21.)

A lendületes Kos jegyűekkel egy percig sem unatkoznak egymás mellett. Ez a párosítás a párhoroszkóp egyik legérdekesebb találkozása. A Bikával az érzéki vonásaikon osztoznak, míg az érzékeny Rák a gondoskodásával veszi le a lábáról a titokzatos Skorpiókat – áll a szerelmi horoszkóp sorai között.

A kedvenc sztárpárunk: Tom Hanks (Rák) és Rita Wilson (Skorpió)

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az Ikrek jegyűeket szabadságvágyuk és önállóságuk teszi kiváló partnerekké számodra. A Kos és az Oroszlán jegyűek viszont határozott, szenvedélyes és erős akaratú természetükkel vesznek le a lábadról.

A kedvenc sztárpárunk. Nicky Minaj (Nyilas) és férje, Kenneth Petty (Kos)

Szerelmi horoszkóp 03

Fotó: Pixabay.com

Bak (december 22. – január 19.)

Mindketten racionális földjegyek lévén a Bikával egymás gondolatait is kitalálják. A Szüz jegyűek is megbízhatóságukkal veszik le a lábukról Bakokat, akikkel hosszú távon is remekül képesek együttműködni. A Vízöntő jegyűekkel azonban épp ellentétes tulajdonságaik hozzák őket össze.

A Trónok harca sorozatból megismert Kit Harington és Rose Leslie találkozása sorsszerű volt.

A kedvenc sztárpárunk: Rose Leslie (Vízöntő) és Kit Harrington (Bak)

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A titokzatos és szabadságra vágyó Vízöntőhöz nagyon hasonlóak az Ikrek jegyűek jellemvonásai. De nagyon jól összeillenek a titokzatos és művészi Halakkal, és a vezető hajlamú Oroszlánnal is.

Justin Timberlake és Jessica Biel kettőse a szerelmi horoszkóp nagy kedvence: sok boldogságot kívánunk! Fotó: getty images

A kedvenc sztárpárunk: Jessica Biel (Halak) és Justin Timberlake (Vízöntő)

Halak (február 19. – március 19.)

A Halak jegyűek jellemvonásaihoz nagyon is jól passzol a Rák jegyűek érzékenysége. A Skorpióval az érzékek birodalmába kirándulhatnak a Halak, míg a Szűz a földies alapokat segít nekik megteremteni – mondja a szerelmi horoszkóp.

A kedvenc sztárpárunk: Eva Mendes (Halak) és Ryan Gosling (Skorpió)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?