EZO

Két csillagjegy számára különös szerencsét hoz idén a Szaturnusz, vajon köztük vagy?

A Szaturnusz az idei bolygóállás miatt komoly szerepet játszik az eseményekben. Két csillagjegy számára kivételes szerencsét hoz.

Ha most úgy érzed, hogy a 2021-es év a tavalyihoz hasonlóan sorra hozza a próbatételeket, az valószínűleg a Szaturnusz hatása. Ez a bolygó a kihívások, a fegyelem felelőse. 2020 eseményeiben is komoly szerepet játszott, ebben az évben pedig kvadrátba lép az Uránusszal. Asztrológusok véleménye szerint ez már a 2020-as nehézségek alóli felszabadulás felé visz, nem ígér könnyű időszakot, két csillagjegy számára mégis szerencsét hoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szaturnusz 01

Fotó: Pixabay.com

A mostani kihívásokban azonban benne rejlenek a lehetőségek, Ez azt jelzi, hogy a változásért meg kell dolgozni, de ha erre hajlandóak vagyunk, akkor minden egyenesbe kerülhet. A Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja a Bikában az év egyik jelentős asztrológiai hatása, amelyet sokan meg fognak érezni.

Különleges bolygóállás

Ez az állás csak nagyjából 22 évente fordul elő, de most háromszor is előfordul majd az évben: február 16-án, június 14-én és december 24-én lehet majd legjobban érezni a hatását. A Szaturnusz a szervezeteket, a nagy cégeket, kormányokat és a kontrollt jelképező bolygó. Az Uránusz viszont lázadó, forradalmi bolygó, különösen, ha egy ilyen stabil és anyagi természetű jegyben áll, mint a Bika. Ugyanakkor a Szaturnusznak van egy nagyon humánus oldala is.

Szaturnusz 02

Fotó: Pixabay.com

 

Nem árt takarékoskodni

Az év során lesznek döccenők, főleg nagy, társadalmi méretekben. Az asztrológusok szerint a jelenlegi helyzet gazdasági problémákra utal. Semmi meglepő nincs abban, hogy most sokan néznek szembe anyagi jellegű nehézségekkel. A fennmaradáshoz most új, innovatív ötletekre van szükség. Nagy társadalmi mozgalmak is elindulnak.

Koncentráljunk a belső erőre


Fotó: 123 RF

Hogyan válaszoljunk a Szaturnusz jelentette kihívásokra? Úgy, hogy magunkévá tesszük a Vízöntő-kor békéjét. Mostanra mindenki belefáradt már egy kicsit a távolságtartásba, az elszigeteltségbe, de egy kis ideig még ki kell tartanunk. Igyekezzünk meglátni a kihívást a nehézségekben, hogy ebből az évből mindannyian erősebben kerülhessünk ki.

Váratlan sok pénz és szerelem

És vajon mely csillagjegy számára jelent jót a Szaturnusz éve? A Kos jegyűek arra számíthatnak, hogy a földi, anyagi dolgok terén jönnek majd gyökeres változások. Bár kiadásaik is lesznek, ezek mellé olyan bevétel társul, amilyenről addig álmodni sem mertek.

Fotó: pixabay.com

A Skorpió számára ez az év családi átalakulásokat hozhat, mégpedig jó értelemben. Bár a munkahelyen várnak rájuk nehézségek, a jegy szülöttei most többet fognak foglalkozni a családtagjaikkal, a rokonaikkal, ezek nyomán pedig szorosabbra fűződnek a kapcsolataik. A szeretet uralkodik majd az otthonukban. Azt pedig, aki korábban egyedül élt, jó eséllyel megtalálja a szerelem...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?